Jeg hedder Jane og jeg er eks-sukkerjunkie....

I officielle kredse diskuteres det stadig om sukkerafhængighed findes. Men jeg er ligeglad...

Jeg har mærket på egen krop, hvor fast et greb, sukker kan have i mig, og jeg har været i kontakt med hundredevis af (primært) kvinder, der deler min oplevelse... Er du en af dem?

Er det her dig?

  • Når jeg først starter, føles det, som om jeg ikke kan stoppe, før det hele er væk
  • Jeg spiser ofte sukker i smug og skjuler papiret for andre, fx i tasker eller i skraldespanden under andet affald
  • Jeg lyver om mit forbrug og har fx stjålet mine børns fredagsslik og løjet om det
  • Jeg har fisket rester af slik/kage op fra skraldespanden og spist det
  • Jeg har oplevet at få hjertebanken, svedeture eller sygdomsangst efter at have spist for meget sukker
  • Jeg får hovedpine eller bliver irritabel, når jeg prøver at stoppe med at spise sukker
  • Jeg føler, sukker har en magt over mig, som jeg ikke kan stå imod
  • Jeg har prøvet at stoppe eller skære ned men ender altid med at spise det alligevel
Jeg vil ud af sukkerfængslet

Hold da fast, der er sket meget. Fra at have 'den røde sukkerdjævel' siddende på skulderen hver gang jeg handler og opleve at slik og chokolade nærmest hoppe ned i kurven eller lagt i tasken til mit hemmelige forbrug, kan jeg nu købe ind og kun købe det mad, jeg faktisk skal bruge. Den følelse af kontrol og frihed er jo helt fantastisk!

Du er ikke alene...

Sukkermisbrug og sukkerafhængighed er skamfuldt og derfor tror vi allesammen, at vi er de eneste i verden, der har det sådan. Men du er ikke alene og der findes et liv på den anden side.

Start din sukkerfrihed nu

Sukkerfri NU er min hjælp til dig...

Effektive kostråd til sukker-afvænning

Ved at sammensætte kosten med respekt for den dopaminubalance, den sukkerafhængige hjerne har, giver vi dig gode forudsætninger for at blive og forblive sukkerfri

Daglig støtte

Det tager 21 dage at slippe for den fysiske afhængighed. Derfor hører du fra mig hver dag i de første tre uger af din sukkerafvænning.

Hjælp til højtider og svære perioder

Hvert år indeholder perioder, hvor sukkermisbruget risikerer at stikke sit grimme ansigt frem. Jeg hjælper dig med gennemtestede strategier til at komme igennem dem (eller tilbage efter et tilbagefald)

Find din vej fremadrettet

Du vil opleve, at der er perioder, hvor sukkermisbruget ånder dig i nakken og perioder, hvor det føles fjernt og ubetydeligt. Jeg hjælper dig med, hvordan du skalerer din sukkerfrihed til, hvor forankret du er i din abstinens.

“Ved alle andre typer misbrug (alkohol, stoffer) accepterer vi, at misbrugeren må leve uden sit stof. Med sukker forventer vi, at misbrugeren skal kunne spise sit stof med måde.

Vi tilskynder det endda:
Et stykke kan du vel nok tage....

— Jane Faerber

Bliv sukkerfri i tre trin

Fase 1 - Den akutte fase

Effektive kostråd og strategier til at lindre abstinenser og holde sukkertrangen nede og blive helt sukkerfri NU.

Fase 2 - Forståelsen

Hjælp til at forstå misbrugets mange former og undgå at du bytter ét misbrug til et andet. Du lærer at identificere dine triggere, så du kan undgå selvsabotage.

Fase 3 - Fremtiden

Vi løfter blikket ud mod fremtiden og taler strategier til svære perioder (jul, ferier, sociale arrangementer) og lærer at skalere kosten og livsstilen efter, hvor aktivt misbruget er.bruget er

Livet er bedre som sukkerfri

Når vi er i aktivt misbrug bilder hjernen os ind, at livet uden sukker er restriktivt og kedeligt. Men det er løgn. Misbrug er ikke frihed. Misbrug er et fængsel. Friheden og glæden ligger i livet uden sukker.

Hvad går det ud på?

Sukkerfri NU er et kursus, der tilbyder akut hjælp til dig, der er sukkermisbruger eller sukkerafhængig. Kurset er til dig, der har indset, at dit forhold til sukker ikke er normalt og du har brug for redskaber til at komme fri.

Hvad koster det?

Sukkerfri NU koster 449,- (engangsbeløb), og du kan betale med kreditkort eller mobile pay.

Hvornår starter det?

Sukkerfri NU starter i morgen. Umiddelbart efter din tilmelding får du tilsendt instruktioner og forslag til indkøb og så starter kurset dagen efter. Ikke på mandag, ikke ved næste månedsskifte og ikke efter nytår. I morgen!

Kære Jane

Jeg vil gerne sige dig tak.

På dit sukkerfri 3 uger kursus lykkedes det for mig, hvad jeg har forsøgt siden jeg var 30 år.

Nu er jeg 69 - og har fået konstateret diabetes. Sukkerværdierne har jeg dog fået normaliseret ved at spise efter keto principper

Men jeg faldt voldsomt i, den ene gang efter den anden. Som om noget kom ind i sindet og overtog styringen og så fandt jeg mig selv i et sukker orgie.

Skal jeg beskrive det nærmere?

Eksempel: Vi var i Lidl. Og jeg ledte efter en bestemt ting i fryseskabene. Så var der en Daim tærte. Mums. Og der var også sådan en tærte med tærtebund og så fyldt op med creme. Så er jeg solgt. Og så var der også en lagkage med flødeskum. Jeg besluttede mig for, at jeg måtte bare have alle tre.

Nu sad min kæreste jo og ventede ude i bilen, så jeg kunne jo ikke bare komme slæbende med 3 store æsker. Jeg spiser jo ikke sukker. Så jeg planlagde at næste morgen, når jeg kørte hjem fra min kæreste, ville jeg lægge vejen omkring Lidl og købe kagerne!

Som sagt, så gjort. Da jeg kom hjem næste morgen og ville lægge kagerne i fryseren, ville jeg bare smage et lille stykke af daim tærten. Bare sådan 1 cm.

Da jeg havde spist det halve af tærten,  kom jeg til mig selv.

Hvordan kunne jeg beslutte og planlægge, sove på det om natten og udføre det næste dag? Velvidende at jeg har diabetes og risikerer organskader, nerveskader og skader på synet?

Og jeg var jo fast besluttet på ikke at spise sukker? Jeg synes det er uhyggeligt.

Det er jeg kommet ud af, takket være dit kursus. Tak.

"I marts måned bestilte jeg et Sukkerfri NU-kursus fra dig kl 3 om natten efter igen-igen at have indtaget så meget slik (først min egen pose, så min mands og til sidst min søns), at jeg ikke kunne sove.

Jeg holdt mig til alt du skrev i de 21 dage og fik et meget bedre liv. Så TAK. Jeg siger det til alt og alle, for du har virkelig hjulpet mig med at gøre en forskel"

"Jeg har netop afsluttet dit 21 dages kursus i at blive sukkerfri. Og sikke dejlige og befriende 21 dage.

Jeg har hver dag set frem til dine mails, som har ført mig sikkert igennem de 21 dage.

Jeg sidder nu med følelsen af at være glad, fuld af overskud, ser lyst på fremtiden og har generelt mere fokus på sund mad."


START NU

Dit sukkerfrie liv venter

Tilmeld dig nu og kurset starter i morgen.