Bliv sukkerfri i en fart med disse 4 gode råd (videoblog)


Jeg ved, at der er mange, der bøvler med at slippe sukkeret igen efter en alt for sød påske, så i dag deler jeg mine 4 bedste råd til at blive sukkerfri i en fart.

Det er hverken flovt eller skamfuldt at have spist for meget sukker i påsken. Det kræver næsten et overmenneskeligt overskud at kunne navigere igennem den højtid. Selv jeg, der har været sukkerfri længe efterhånden, har haft flere sukkertanker (ej, jeg kunne måske godt lige…) end tidligere. Påsken er, som du ved, sukkerets højtid, næst efter julen.

Men står du her efter påsken og har svært ved at slippe sukkertrangen, så kan du starte med de 4 gode råd, jeg giver i denne videoblog. Punkt 3 er den vigtigste, synes jeg, så spring ikke den over!

HUSK at du kan se alle mine videoblogs ovre på min youtube-kanal. Hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af en videoblog, kan du abonnere på kanalen. Det gør du øverst til højre her: Madbandittens youtube-kanal.

Du kan også læse min længere og mere grundige guide til at blive sukkerfri. Den har nogle år på bagen efterhånden, men rådene er stadig gode!

Den er gratis, og du finder den lige her:

GUIDE TIL AT BLIVE SUKKERFRI

Læs flere artikler om at blive sukkerfri her

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Bliv sukkerfri i en fart med disse 4 gode råd (videoblog)”

Skriv en kommentar

 1. Mange tak for din inspirerende måde at være på! Jeg har lagt guffet på hylden efter jul, og har med din vejledning, pø i gen måde følt en trang til sukker! Selv ikke da min kæreste sad og åd kransekage lige op i hovedet på mig, som jeg eller ikke plejer at kunne modstå. Jeg spiser selv LCHF, men tager det med, at det er en kost man skal tilpasse til sin livsstil, meget alvorligt. Jeg spiser foreksempel majs, ærter, rodfrugter og frugt en Sjællent gang imellem. Jeg nyder da også lidt slik af og til (også det med sukker). Drog rør jeg aldrig ved gluten, hvis jeg selv skal være herre over det ;)

  Svar
  • Ej hvor fint! Tak for den søde kommentar! Jeg gør meget ligesom dig, tror jeg. Aldrig gluten men en gang imellem valgfrit sukker :)

   Svar
 2. Blot et tip til næste video: sørg for at at kameraet fokuserer på dig og ikke på baggrunden. Jeg blev helt rundtosset af at se videoen og var nødt til bare at lyttte… :)

  Svar
  • Du har ret. Jeg skal i det hele taget gøre det anderledes, men jeg røg bare så hurtigt ind i det at de tekniske ting haltede bagefter. Must. Take. Time. Tak :)

   Svar
   • Forståeligt nok – jeg er heller intet teknisk geni! Men det er synd for videoen for indholdet fejler absolut intet :)

    Svar