Blendet æblejuice med mynte og ingefær


Hvem sagde fridag? Nå ja, ikke her. Men når man skal holde ferie lige om lidt, er det altså lidt vigtigere at få styr på arbejdet end at holde fri på Grundlovsdag. Så jeg arbejder i dag. Uden at klage.

Er du derimod så heldig at holde fri, kan det være, du skal forkæle ungerne eller barnefaderen med et lækkert glas blendet æblejuice. Det er jo trods alt fars dag.

æblejuice med mynte og ingefær

Blendet æblejuice med mynte og ingefær

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 glas
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Jeg lader skrællen sidde på æblerne men skærer kernehuset fra.
 • I blenderen med æble, limeskal og -saft, mynte og ingefær og den mængde vand, du synes er passende. Blend på livet løs og server med en lille myntedusk.

Noter

Ved at blende frem for at juice får du gavn af fibrene, og du undgår at stå tilbage med pulp, som du ikke kan finde ud af, hvad du skal bruge til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
æblejuice med mynte og ingefær

PS: Hvisker lige forsigtigt her til sidst, at frugtjuice jo ikke er LCHF. Men hvis du ikke interesserer dig for kulhydrater, eller har problemer med blodsukkerregulering, har du her en idé til at lave en dejlig, forfriskende sommerdrink helt naturlig og af hverdagsingredienser.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Blendet æblejuice med mynte og ingefær”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Det ser godt nok lækkert ud! :) Jeg tænker lidt om det måske kan fryses til en lækker sommeris?

  Din blog er virkelig inspirerende og lækker! Det samme er dine bøger – MANGE tak for en masse overskuelige og sunder opskrifter..

  Svar
 2. Skulle man vælge at juice æblerne i stedet, kunne man jo bruge pulpen i en gang boller drysset med til kanel på toppen og serveret med smør ;D
  Uh, jeg tror jeg ved hvad der skal på weekendmorgenbordet nu…

  Svar
 3. Det ser enormt lækkert ud, men mit forsøg lignede slet ikke dit billed. Jeg endte med en gråmasse som smagte af vand med bismag af æble :-( jeg kom ellers det hele i foodprocessoren og blændede løs. Hvad har jeg gjort galt?

  Hvad

  Svar
  • brugt for meget vand, blendet i foodprocessor i stedet for blender? Jeg gætter bare her?! Jeg har en Vitamix blender, som fuldstændig pulveriserer alting. Det kan også spille en rolle.

   Svar
 4. Når jeg holder fridag, må jeg indrømme at jeg gerne slår et smut forbi Joe & the Juice. Min ynglings drik er Fibre Active, bestående af ca. 3 æble, 1,5 avocado og 0,5 citron. Drikken er totalt lækkert og nærmest vanedannende! Jeg bilder mig selv ind at den med lidt god vilje kan kaldes LCHF light ;-)

  Svar
 5. Åhhh, findes der noget mere lækkert end mynte? Det tror jeg virkelig ikke! Jeg snakker troligt med min spirende mynte ude på altanen hver dag, og beder den om, at vokse lidt hurtigere ;-) Denne kommer på to-do-listen, til når min mynte er blevet voksen!
  Har også en fræk plan om den der lyserøde morgensmoothie fra din første bog twisted med en håndfuld mynte :-D

  Svar