Blåbærdessert med yoghurt og peanutbutter


Vi er så småt i gang med at pakke og gøre klar til afgang, og vi tømmer derfor ud i rester i øjeblikket. I denne uge har jeg heldigvis tre dage i fotostudiet, og det betyder, at vi hver aften skal have min livret til aftensmad: Nemlig fotomad.

Blåbærdessert med yoghurt og peanutbutter

Blåbærdessert

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
10 minutter

Sådan gør du

 • Bland yoghurt med Sweet Drops og vaniljepulver og rør peanutbutteren ud heri.
 • Vend blåbærene rundt i yoghurten. Gem et par stykker til pynt.
 • Hæld i fine serveringsglas og pynt med lidt blåbær.
 • Pynt med lakridspulver eller lad være. Den smager både godt med og uden.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pyt med, at maden til den tid er både kold og grim. Jeg nyder ikke at skulle lave aftensmad efter en hel dag med madlavning. Tak i øvrigt for jeres varme modtagelse af min nye bog. Det er jo en fornøjelse at skrive bøger til sådan en positiv læserskare.

Denne her blåbærdessert opstod spontant i går aftes, efter vi havde spist tøm-køleskabet-grøntsagspizza lavet af restekød og trætte grøntsager. Vejret  var bare helt fortryllende ude under parasollen, og vi havde lyst til at trække aftenen lidt ud.

Jeg rørte derfor en hurtig dessert sammen, og selvom kombinationen af yoghurt og peanutbutter var lidt speciel, syntes alle tre medspisere, at det var et dejligt punktum.

Indlæg her på bloggen kan indeholde affiliatelinks. Læs mere om det her: Madbandittens reklamepolitik

LCHF-blåbærdessert med yoghurt og peanutbutter
LCHF-blåbærdessert med yoghurt og peanutbutter
reklamepolitik

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Blåbærdessert med yoghurt og peanutbutter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Fandt i går aftes ud af, at frugthavens små, vilde skov-blåbær er ved at være modne, så de skulle da naturligvis blive til denne lækre dessert. Ja, det lød som en lidt mystisk sammensætning, men netop derfor skulle det da afprøves ;-) Jeg sødede desserten med en lille tsk nyslynget honning i stedet for Sweet Drops (og så glemte jeg vaniljepulveret i farten), men det smagte faktisk rigtig godt… jeg prøvede både med og uden lakridspulver – MUMS til begge dele :-D

  Svar
   • Ja, men det smagte faktisk overraskende godt, omend det lød lidt sært… det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har lavet den kombi ;) Ja, vilde blåbær er bare super gode (de røg også på morgenmaden i morges)… det kan godt ske, jeg ikke har adgang til lige så mange fancy råvarer, som du har i Kbh – men jeg har så til gengæld fuld adgang til naturens skattekammer heroppe i Vendsyssel :D

    Svar
 2. Hej Jane
  Hvis man af den ene aller anden årsag ikke har fået læst alle indlæg i et stykke tid, hvordan bærer man sig så ad med at åbne et indlæg og komme tilbage uden man skal starte helt forfra fra bloggens top hver eneste gang? Alternativt ville jeg så bladre mig igennem via bloglovin’ men det virker slet ikke mere…. Åh, jeg ville ønske at indlæggende ikke var ‘foldet sammen’…. altså […]
  Mon der er andre der har det ligesom mig??

  Svar
  • Vi arbejder på at få rettet det der med bloglovin og er i dialog med deres support.
   “læs videre”-funktionen er lavet af hensyn til Google, der ikke bryder sig om at det samme indhold ligger to steder (fx både på forsiden og på indlæggets egen URL), så det bliver desværre ikke anderledes. Eneste måde er at trykke “tilbage” og ind på næste indlæg.

   Svar
 3. Formoder at du bruger økologisk græsk yoghurt? I så tilfælde hvor finder du det henne? :) Jeg synes kun, at jeg kan finde ikke-økologisk, hvis det skal være 10%.

  Svar
 4. Det ser lækkert ud!
  Hvad er egentlig forskellen på rålakridspulver og lakridsrodspulver? Jeg kom lidt lakridsrodspulver i min Æg-Latte her den anden dag, da jeg var hjemme hos mine forældre og det smagte ret godt. Men jeg aner ikke hvad forskellen er på de to produkter. :)

  Svar
  • Rålakrids er inddampet saft fra lakridsroden.
   Det slik som kaldes lakridser er rålakrids tilsat sukker og mel/stivelse samt evt. smag.

   Svar