Billige bøger – rabat til dig!


I dag er det helligdag, og jeg er vågnet med tømmermænd og håndværkere, som startede kl. 7.30 med at rive vores karnap ned. Det larmer pænt meget, kan jeg afsløre. Som om man ikke havde det skidt nok allerede.

 

Så derfor giver jeg i dag stafetten til Saxo.com, som er så tilfredse med salget af min bog, at de gerne vil fejre det med en omgang rabat på tre udvalgte bøger til Madbandittens bogglade læsere. 

 

To af bøgerne er af Birgitte Nymann. Hende kan jeg nemlig godt lide. Jeg synes, hun har en superfin facon, og hun går ærligt og realistisk til værks. Hun leverer et langsigtet program, hvor hun adresserer nogle af de bagvedliggende årsager til fx overvægt. Og det, synes jeg, fortjener en stemme i disse tider, hvor damebladene bugner med gode tip til, hvordan vi får barberet 10 kilo af sidebenene, inden vi kan nå at sige “sommerferie”. Så here goes:

 

TAB FEDTET PUNKT FOR PUNKT – af Birgitte Nymann og Sharyn Dell

 

 

 

Kostmæssigt synes jeg også, Birgitte Nymann har en masse gode pointer, så faktisk alt i alt en fin bog. En klar bonus ved denne bog er også, at en af de trofaste læsere her fra bloggen har ageret testperson på programmet og viser sit flotte resultat frem i bogen. Mere siger jeg ikke… ;-)

 

Den anden bog er af samme forfatter og beskriver vejen til et mindre taljemål. Jeg har ikke haft fornøjelsen af at læse den selv, men der er altså rabat at hente her også.

 

FLAD MAVE FOR ALTID – SÅ ENKELT ER DET – af Birgitte Nymann

 

 

 

Sidst men ikke mindst får du også rabat på Danmarks første LCHF-bog – nemlig den svenske KOM I GANG MED LCHF PÅ 14 DAGE, hvis du har brug for at blive holdt lidt i hånden her i starten. Du kan læse min anmeldelse af bogen HER.

 

 

 

Rabatten gælder torsdag-fredag-lørdag-søndag og husk, at du skal klikke på linket her fra indlægget for at den udløser rabatten. Og det var sådan set, hvad jeg ville i dag. Om lidt dribler jeg til familiebrunch, og siden gør jeg alvor af det med at tage i sommerhus,og så har jeg ellers planer om at tilbringe de næste fire dage i joggingbukser i selskab med min familie og en stak gode bøger. Så god mini-ferie derude!

 

Indlægget indeholder affiliatelinks.

 

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Billige bøger – rabat til dig!”

Skriv en kommentar

 1. “Øv” Har hele dagen prøvet at bestille bogen “Tab fedtet punkt for punkt” Kan faktisk slet ikke få lov til at lægge nogen bøger i indkøbskurven på Saxo. Har skrevet til dem og håber de stadigvæk giver rabatten. Så hvis andre har haft problemer kan I jo også prøve at skrive til deres kundeservice.

  Svar
 2. Hej Jane :D
  Jeg har læst med her siden tidernes morgen (okay, marts 2012 så..), og jeg synes bare LCHF virker mere og mere rigtigt!
  Og når min mor så undrer sig over, at havregrød med kanelsukker og rosiner ikke mætter, og jeg foreslår hende bare en lille håndfuld nødder bagefter som hun tager imod med et (om eftermiddagen) undrende “Ej, jeg var mæt meget længere!” – ja, så bliver jeg så forhippet på at vise hende din bog! (;
  Meeeen – jeg er på SU, så kender du et sted, hvor man kan vinde din bog?

  Jeg har mere end éen interesse i den, for efter gedign mishandling af mig selv, vil jeg gerne begynde at spise mere rigtigt. Jeg er så træt af alt det andet.

  Maria (:

  Svar
  • Maria, du kan tilmelde dig Urtekrams nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er tilmeldt. De kører en stor konkurrence i nær fremtid :-) Du kan også låne den på biblioteket, men præcis fra hvornår ved jeg faktisk ikke…

   LCHF er kærlig behandling af sig selv, synes jeg. Og det giver en utroligt dejlig ro i kroppen, når man ikke længere skal leve med et ustabilt blodsukker.

   Svar
 3. Hei
  Jeg vil gjerne kjøpe din bok, men fikk det ikke til.
  Er det mulig å sende den på postoppkrav til Norge?

  Svar
 4. Skønt tilbud. Har bestilt LCHF på 14 dage. Glæder mig til lidt mere inspiration.

  Svar
 5. Hej Jane

  Super bøger, tænkte om du har kigget på bogen “Nyd livet (lev fedt, blev slank)” Af Niels Ehlers?
  Der er rigtig mange gode opskrifter som også kan fungere for folk på LCHF, og så er den næsten lige så flot som din ;-)

  Mvh Mai

  Svar
 6. Birgitte Nymann har en kæmpe brøler med hensyn til vand, hvor hun har et system med en bestemt mængde vand pr dag udregnet efter kropsvægt uden øvre grænse, der fører til at meget overvægtige kommer op på kæmpe mængder vand pr dag.
  Ærlig talt så virker hun noget overfladisk på mig anbefaler f.eks. at man spiser en gang i timen ved ustabilt blodsukker, går i det hele taget meget op i at man skal stabilisere sit blodsukker, hvilket selvfølgelig er godt, men samtidig er der opskrifter med hurtige kulhydrater. Alt i alt virker det hele enten ikke særlig gennemtænkt.
  At hun er sød og positiv som person er ikke nok.

  Svar
  • Nu har jeg kørt meget striks lchf i den sidste uge, og jeg har fungeret optimalt med tre hovedmåltider om dagen. Enkelte dage suppleret med en humpel ost sidst på eftermiddagen eller en kop te med kokosolie. Spiser man rigtigt – og i de rigtige mængder, behøver man altså ikke at spise hver time for at holde blodsukkeret stabilt. Jeg kan pt. snildt gå 4-5 timer uden at spise og med fuldstændigt stabilt blodsukker.

   Så at spise hver time mener jeg er noget vås.

   Svar
 7. Hej – undrer mig lidt over rabatten – selvom jeg følger dine links, får jeg præcis samme pris, som hvis jeg går ind på Saxos site på normalvis …

  Svar
 8. Har fulgt din blog og afprøvet især “rugbrød med chokolade”. Kunne leve af det, så nu er beslutningen taget og jeg har købt din og LCHF på 14 dage. Glæder mig vildt til at komme igang. Knus herfra.

  Svar
 9. Jeg vil klart slå et slag for “Tab fedtet punkt for punkt”! ;-) ;-)
  Birgitte og Sharyns holdninger i bogen passer fint til en lchf-livsstil :-)

  Svar
 10. Apropos bøger, har jeg læst i Anne Bechs Bikini Bootcamp bog den seneste uge ;-) Det er vel ved at være sommer!

  Hør engang, hvad hun siger om fedt i Go’ Morgen Danmark:
  http://go.tv2.dk/articlekrop/id-68061876:bikiniklar-p%C3%A5-28-dage-s%C3%A5dan-g%C3%B8r-du.html

  Jeg giver den selvfølgelig lidt ekstra gas på fedtet i forhold til hendes vejledning, og spiser f.eks. avokado om morgenen i stedet for bær. Men fed bog, hvis man gerne vil give sig selv et los i rumpen!

  Svar