Best fajitas in town!


Dem får man på Hard Rock Cafe! Jamen, det gør man altså! Lækkert marineret kød serveret sizzling på en brandvarm støbejernspande og med lækkert tilbehør af sauterede peberfrugter og løg, salat, crème fraîche, revet ost, guacamole og frisklavet salsa. Frisk, lækkert og riiiigeligt af det.

Vi spiser på Hard Rock 1-2 gange om året. Oftest i forbindelse med den årlige Tivolitur og nogle gange i forbindelse med ungernes fødselsdag. Det er måske et lidt atypisk restaurantvalg for en real foodie som mig, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har et særligt forhold til det sted. Bedre halvdel har været direktør for stedet, før han røg i hotelbranchen, og jeg har været en af de unge piger i de lårkorte uniformer, der serverer burgere og pomfritter til de sultne gæster. Og siger mærkelige ting på amerikansk. I min tid var uniformerne dog hvide, og ligheden med en fræk sygeplejerske var større end i dag. Men drikkepengene var sygt gode, jeg var 22, lige hjemvendt fra Paris og startet på uni. Og så var jeg forelsket til op over begge ører. I chefen, som jeg indledte et hemmeligt forhold til, og som jeg giftede mig med nogle år senere. Det var ikke velset, at direktøren datede en af tjenerne, så et års tid senere, måtte han fyre mig, efter nogen havde sladret om os til den store chef i London. Jeg måtte sige farvel til et godt betalt studiejob og røg videre i restaurationsbranchen. Resten af min studietid slog jeg mine folder på Restaurant Olsen, dengang den stadig lå i Store Kongensgade. Her lærte jeg, at al mad smager dejligt, hvis det er veltilberedt og jeg lærte en hulens masse om vin. Og jeg begyndte så småt at lave mad selv. Og startede fuldstændig fra bunden. Vitterligt. Jeg ringede engang til min far for at spørge, hvordan man koger et æg. Al begyndelse er svær, ikke?

Men Hard Rock Cafe har selvsagt en plads i mit hjerte. Og de bedste fajitas i byen. To gode grunde til at komme der igen og igen.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Best fajitas in town!”

Skriv en kommentar

 1. Nu er der jo en masse emotionelle ting forbndet med Hard ROck Cafe for dig (og muligvis de omtalte fajitas!?), så den bliver svær at slå, men jeg forsøger nu alligevel. Jeg er helt enige i, at fajitas fra HRC er gode, MEN de bedste (og uden sammeligning bedste mexikanermad i KBH) fås på Frederiksberg Allé på La Mexicana. Mums. Og priserne er i den grad fornufftige.

  God søndag til dig og dine. :-)

  Anita

  Svar
  • Det lyder spændende! Sandheden er, at det er år og dag siden jeg har spist fajitas andre steder end HRC, så jeg har ikke just undersøgt markedet, før jeg kom med den vurdering ;-) Jeg synes desværre tit at mexikansk mad bliver lidt tarveligt, hvilket er ærgerligt, når det nu godt kan være frisk og lækkert!

   Svar
 2. Damn det ser godt ud, det er en af de ting jeg savner. Om det er brødet eller bare det hele er jeg dog ikke sikker på. ;) Speaking of, jeg kan ikke se nogen brød, bestiller du bare uden?

  Svar