Bedste chokoladekage – kun 4 ingredienser


‘Bedste chokoladekage’ er alligevel at love en del, men jeg synes altså, at vi kommer tæt på mål med denne chokoladekage her. Eller i hvert fald kommer vi tæt på, hvordan jeg synes en chokoladekage skal smage. Derudover er den virkelig lækker svampet. Hvem kan ikke lide en svampet chokoladekage?

Bedste chokoladekage uden mel - lækreste konfektagtige chokoladekage uden mel - nem opskrift her - 4 ingredienser

Bedste chokoladekage

4.25 fra 4 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
Kun 4 ingredienser og du har en lækker og fudgy chokoladekage.
12
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 180 grader.
 • Smelt smør, chokolade og sukker/sødning sammen i en gryde ved lav varme. Lad blandingen køle af.
 • Del æggene i hvider og blommer og rør blommerne ud i chokoladeblandingen.
 • Pisk hviderne stive i en skål og rør forsigtigt de stive æggehvider ind i chokoladeblandingen.
 • Læg bagepapir i bunden af en springform (ca. 22 cm) og smør siderne godt med smør.
 • Hæld chokoladedejen heri og bag den i ovnen i ca. 25 minutter, eller indtil du kan stikke en kniv i midten, uden at der kommer dej på den.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Den bedste chokoladekage

Jeg kan godt lide, at chokoladekagen er tung og næsten konfektagtig (det signalerer jo tårnhøjt smørindhold), og så skal kagen være sød men uden at være hvinende. I mine øjne er det den bedste chokoladekage.

Jeg har jo lavet tonsvis af chokoladekageopskrifter igennem årene og en af dem, jeg bliver ved med at vende tilbage til er brownien fra Spis dig mæt & glad. Eller i hvert fald fremgangsmåden i den. Jeg synes, det giver et virkelig lækkert resultat.

Du vil også sagtens kunne komme lidt nødder i denne chokoladekage her. Jeg synes især valnødder er super lækre, de er heller ikke for hårde at tygge i ift. chokoladekages bløde og svampede struktur.

Chokoladekage – glutenfri og sukkerfri

Det her med ‘uden sukker’ er jo altid en tilsnigelse. Der er jo sukker i mørk chokolade. Jo, jeg ved godt, at der findes sukkerfri chokolade også men de smager dårligt og giver mig ondt i maven. Og helt ærligt: Livet er for kort til dårlig chokolade (og dårlig vin).

En god konfektagtig chokoladekage kræver noget sødning for den smagsforstærkende effekt. Laver jeg chokoladekage til gæster, bruger jeg ofte kokossukker eller almindeligt rørsukker. Ingen af disse typer er Low Carb. Jeg bryder mig nemlig ikke specielt meget om bismagen af sødemidler.

Men ønsker man en kraftigt sukkerreduceret kage, er Sukrin Gold et fint valg. Det er det jeg oftest bruger til kage. Men smag dig lidt frem. Nogle oplever, det har en for kraftig bismag.

Servering og tilbehør til chokoladekage

Lad kagen afkøle helt inden servering, rigtig gerne i køleskab natten over. Jo mere gennemkold den er, jo mere konfektagtig konsistens har den.

Sigt evt. lidt flormelis/SukrinMelis (reklamelink) eller lidt godt kakaopulver ud over før servering. En klat vaniljecreme, lidt vaniljeis eller en runde friske bær ville også være dejligt til.

Chokoladekageopskrifter

Jeg har virkelig mange opskrifter på chokoladekage. Jeg kunne næsten give dem sin helt egen kategori… Men denne her chokoladekage er en af dem jeg bruger mest. Den er nem og hurtig lige at bikse sammen hvis man får gæster. Og ingen vil overhovedet overveje at den er uden sukker og mel.

Derudover kan jeg virkelig anbefale både Gateau Marcel – verdens bedste chokoladekage, Brownie med vaniljecreme og friske bær og ikke mindst denne her vilde sag Raw chokoladekage i lag med vaniljecreme og chokoladeganache.

Bedste chokoladekage uden mel - lækreste konfektagtige chokoladekage uden mel - nem opskrift her - 4 ingredienser

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Lise Pedersen - vægttab på 50 kg med LCHF som hun har holdt i 2 år testimonial keto kostplan

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

86 kommentarer til “Bedste chokoladekage – kun 4 ingredienser”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  Tak for opskrift. En meget lækker chokoladekage :-) Tænker ikke over at den reelt indeholder færre kalorier eller ingen mel.
  Mvh

  Svar