Bearnaiseburger


Bearnaiseburger – Lyder det ikke som noget, du skal have til aftensmad snart? Det tror jeg da nok, det gør. Den ultimative Keto burger, kan vi kalde den eller vi kan kalde den en temmelig opgraderet hakkebøf.

Bearnaiseburger - perfekt Keto aftensmad

Bearnaiseburger

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Form kødet til to bøffer og krydr med salt og peber.
  • Steg baconen sprød på en pande.
  • Lav blomkålsbearnaisen.
  • Lad panden blive meget varm og steg bøfferne i et par minutter på hver side så de får god stegeskorpe. Skru ned for varmen og læg en skive ost på hver bøf. Lad osten smelte en anelse.
  • Læg et par salatblade på to tallerkener og anret resten af ingredienserne ovenpå, giv burgerne en god skefuld blomkålsbearnaise inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Bearnaise burger – måske med blomkålsbearnaise?

Jeg har lavet bearnaiseburgeren med blomkålsbearnaisen. Det letter lidt på samvittigheden at flette lidt blomkål ind der. Ej pjat, ingen følelser i klemme her. Jeg synes bare, den er super nem at lave og jeg kan godt lide, at den er en smule lettere. Du kan også lave den med ægte bearnaisesauce.

Men altså, en burger med både ost og bacon og oven i det smovset godt ind i bearnaise, det er da virkelig ikke til at stå for. Så skal den ikke på menuen snart hjemme hos dig? Den skal i hvert fald hos mig.

Burger uden bearnaise

Jeg har virkelig mange opskrifter med burgere og andre retter med burger-smag. Hvis du ikke rigtig er til sauce i din burger, kan du evt. i stedet prøve med guacamole og opskriften keto-burger med chorizo og guacamole.

Bearnaiseburger - perfekt Keto aftensmad

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Bearnaiseburger”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?