Bearnaiseburger


Bearnaiseburger – Lyder det ikke som noget, du skal have til aftensmad snart? Det tror jeg da nok, det gør. Den ultimative Keto burger, kan vi kalde den eller vi kan kalde den en temmelig opgraderet hakkebøf.

Bearnaiseburger - perfekt Keto aftensmad

Bearnaiseburger

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Form kødet til to bøffer og krydr med salt og peber.
  • Steg baconen sprød på en pande.
  • Lav blomkålsbearnaisen.
  • Lad panden blive meget varm og steg bøfferne i et par minutter på hver side så de får god stegeskorpe. Skru ned for varmen og læg en skive ost på hver bøf. Lad osten smelte en anelse.
  • Læg et par salatblade på to tallerkener og anret resten af ingredienserne ovenpå, giv burgerne en god skefuld blomkålsbearnaise inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Bearnaiseburger – måske med blomkålsbearnaise?

Jeg har lavet bearnaiseburgeren med blomkålsbearnaisen. Det letter lidt på samvittigheden at flette lidt blomkål ind der. Ej pjat, ingen følelser i klemme her. Jeg synes bare, den er super nem at lave og jeg kan godt lide, at den er en smule lettere.

Men altså, en burger med både ost og bacon og oven i det smovset godt ind i bearnaise, det er da virkelig ikke til at stå for. Så skal den ikke på menuen snart hjemme hos dig? Den skal i hvert fald hos mig.

Burger uden bearnaise

Jeg har virkelig mange opskrifter med burgere og andre retter med burger-smag. Hvis du ikke rigtig er til sauce i din burger, kan du evt. i stedet prøve med guacamole og opskriften keto-burger med chorizo og guacamole.

Bearnaiseburger - perfekt Keto aftensmad

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Bearnaiseburger”