Basilikumsmayo


Forleden da vi spiste på Un Mercato i Torvehallerne, fik vi basilikumsmayo som dip til vores mad. Og det smagte simpelthen så godt, og da lækre dips generelt står højt på hitlisten herhjemme, måtte jeg prøve at lave sådan en størrelse selv. Det kom der denne fine, grønne dip ud af, og jeg kan godt afsløre, at jeg er fan! Stor fan!

Det er næsten at gå for langt at tale om opskrift her, men alligevel:

Basilikumsmayo - LCHF

Basilikumsmayo

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 portion
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Stavblend bladene med mayo. Så nemt var det. Men mayoen havde virkelig intens basilikumssmag.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sådan en grøn dip kan jo bruges til alverdens ting og sager, og jeg ser allerede for mig, at den ellers meget populære bearnaisedip får kamp til stregen. Jeg lagde ud med at bruge den på min frokost, som igen bestod af de gode, grønne pandekager med hhv. avokado/laks og ost/bacon på basilikumsmayo. Det var så godt!

Fordelen med en god mayodip er også, at det er en nem måde at banke fedtprocenten i måltidet lidt op. Og især hvis man reducerer i kulhydratsindtaget, kan det ikke siges nok gange, hvor vigtigt det er samtidig at øge på fedtet. Kroppen kan ikke køre på protein som brændstof, så den har brug for ekstra fedt, hvis du stadig skal have masser af energi til hele dagen.

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Basilikumsmayo”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane
    Havde tænkt jeg ville lave denne, igen,igen, igår – men da jeg handlede opdagede jeg at de havde ramsløg , så brugte det istedet for basillikum, virkelig lækkert :-)

    Svar
  2. Har for nylig opdaget din blog og MAND den er inspirererende! Har prøvet nogle af de lækkerierne (bounty, I love you) blomkålspizza, som dog kun virkede 1.gang for ungerne, men stadig er et hit hos de voksne. De grønne pandekager med basilikumsmayo og andet godt, kæææææft de er gode. Glæder mig til flere inspirerende indlæg…og fortsat god ferie. Barcelona er skøn.

    Svar
  3. Og så fik jeg da lige basilikum mayo til min frokost i dag :) Eller dvs. jeg blandede også lidt skyr i, og en smule vand, for jeg ville gerne have den lidt mere flydende, men godt smagte det. Tak for tippet, håber I hygger i Barcelona.

    Svar