Barcelonas bedste kaffebar


Vi drak selvfølgelig vores kaffe på Barcelonas bedste kaffebar. ‘Selvfølgelig’, siger jeg, for når man rejser med Søren, er ingen kaffe tilfældig. Næh du, hellere trave 5 km ekstra for at drikke kaffen det helt rigtige sted. Det ligger lige rundt om hjørnet, siger han, og så traver vi en time.  Jeg driller ham lidt med det, men i virkeligheden betyder det jo, at vi drikker herrelækker kaffe og hvem vil ikke gerne det?

HVOR DRIKKER MAN DEN BEDSTE KAFFE I BARCELONA?

Barcelonas bedste kaffebar hedder i vores øjne NØMAD Coffee. Og ja, det “ø” er intentionelt og slet ikke et ø. Det har noget at gøre med den måde kaffebønnen er opbygget og noget symbolik med at stregen igennem viser diameteren, og de opmåler deres kaffe præcist hos NØMAD / NOMAD for at få den bedste smag hver gang. Sådan noget.

Det forklarede ejeren os, da vi besøgte ham i deres risteri. Røasted in Barcelona, som der står. Her fik vi også lov at komme med ind i risteriet, og vi fik historien om hvordan de rejser ud til diverse sydamerikanske og afrikanske lande for at købe de bedste kaffebønner. Nogle steder er deres producenter så små, at de kun leverer en enkelt sæk til dem.

Søren elsker den slags historiefortælling, og det er da også hyggeligt.

Men god historie eller ej. Deres kaffe smagte sublimt. Som Coffee Collective on steroids.

NØMAD / NOMAD Coffee ligger tre steder i Barcelona:

  • NØMAD Coffee Lab & Shop, Passatge Sert, 12, 08003 Barcelona
  • RØASTER’S HOME, Carrer de Pujades, 95, 08005 Barcelona
  • NØMAD EVERYDAY, Carrer de Joaquín Costa, 26, 08001 Barcelona

NØMAD Coffee Lab & Shop

Passatge Sert, 12, 08003 Barcelona

Lille kaffeshop i en fin lille passage tæt ved vores hotel.

Barcelonas bedste kaffebar. Den bedste kaffe i Barcelona drikker du hos Nømad Coffee. Læs mere om det her Barcelonas bedste kaffebar. Den bedste kaffe i Barcelona drikker du hos Nømad Coffee. Læs mere om det her
Cold Brew er en stor trend, så det smagte vi selvfølgelig også. Det var rart med en kold kaffe i varmen, og flasken var bare superfin.

RØASTER’S HOME

Carrer de Pujades, 95, 08005 Barcelona

Dette er selve risteriet, hvor alle bønnerne ristes, og stedet er egentlig mere risteri end kaffebar.  Men det er klart et besøg værd for lige at stikke hovedet ind i, se risteriet og tage en kaffe med to go.

Barcelonas bedste kaffebar. Den bedste kaffe i Barcelona drikker du hos Nømad Coffee. Læs mere om det her Barcelonas bedste kaffebar. Den bedste kaffe i Barcelona drikker du hos Nømad Coffee. Læs mere om det her Barcelonas bedste kaffebar. Den bedste kaffe i Barcelona drikker du hos Nømad Coffee. Læs mere om det her Barcelonas bedste kaffebar. Den bedste kaffe i Barcelona drikker du hos Nømad Coffee. Læs mere om det her
Fin illustration af kaffens rejse fra producent til kop.

NØMAD EVERYDAY

Carrer de Joaquín Costa, 26, 08001 Barcelona

Lille listigt kaffested i Raval, hvor de foruden kaffe også sælger hjemmebrygget kombucha og ginger beer. Sidstnævnte smagte i øvrigt også dejligt.

Så er du så heldig, at du har planlagt en ferie til Barcelona, og vil du også prøve Barcelonas bedste kaffebar, kan jeg varmt anbefale dig at slå et planlagt smut forbi hos NØMAD Coffee. Også selvom det betyder, at du skal gå lidt efter den. Det er de ekstra skridt værd. Du kan læse mere om dem her: NØMAD / NOMAD Coffee

Mangler du idéer til, hvor du kan spise lækker, velsmagende men stadig sund mad, så kig med her: Guide til sunde restauranter i Barcelona.

Barcelonas bedste kaffebar. Den bedste kaffe i Barcelona drikker du hos Nømad Coffee. Læs mere om det her

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Barcelonas bedste kaffebar”

Skriv en kommentar