Bananpandekager


Bananpandekager er sådan en luksus på morgenbordet! De er virkelig nemme at lave, de mætter godt og så er det et kæmpe hit hos ungerne. Hvilket er fedt når de udelukkende indeholder gode ingredienser og naturlig sødning.

Luksusmorgenmad: Bananpandekager med mandelsmør - LCHF

Bananpandekager

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend æg med banan og krydderier og tilsæt til sidst kokosfibre.
 • Blend godt sammen. Jeg brugte stavblenderen.
 • Opvarm kokosolie på panden og steg pandekager, små eller store efter behag. Jeg fik to store og en lille en ud af portionen.
 • Lad pandekagerne afkøle lidt og dæk dem så med dine favorittoppings.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Bananpandekager = luksus morgenmad

Bananpandekager er ikke hverdagsmorgenmad hjemme hos os, og derfor virker det bare så luksusagtigt, når de ind imellem kommer på bordet. Og måske er du så heldig, at du har efterårsferie og har tid til at stå og lave denne slags lækkerier – og så vil jeg bare sige heldige dig!

Jeg har flere forskellige bananpandekage opskrifter, de ligner lidt hinanden. Disse bananpandekager er lavet med kokosfibermel men vil sagtens kunne udskiftes med havregryn (men havregryn er naturligvis IKKE low carb). Derudover er de krydret med vaniljepulver og kardemomme. Men du vil også sagtens kunne bruge fx kanel, nellike eller andre krydderier som smager dejligt i det søde køkken.

Men hvis du lige vil tjekke de andre ud også, kan du kigge på disse to her:

Servering og tilbehør til bananpandekager

Til bananpandekagerne serverede jeg en klat mandelsmør på toppen og en lille fed yoghurt med drys ved siden af.

YOGHURTGLASSET

 • 1 dl græsk yoghurt
 • 1 spsk cremefraiche 38%
 • yaconsirup

DRYS

Foto til LCHF året rundt

Desværre måtte jeg aflyse en tur til Stockholm, hvor jeg skulle have været til Pre-Opening på Jamie’s Italian restauranten, som åbner deroppe på onsdag.

Men erkendelsen af, at jeg på mandag befinder mig ude i fotostudiet med at skyde de sidste billeder til LCHF året rundt førte til, at jeg måtte aflyse og blive hjemme, så jeg kunne nå alle forberedelserne. Til gengæld bliver bogen rigtig dejlig. Tag et lille smugkig HER.

Jeg elsker dælme mit job og fotodagene er SÅ sjove, men hold nu op, hvor slår de også bare bunden ud af mit arbejdsliv. Så en del af mig glæder mig, til det bliver november, bortset fra at november er en lang børnefødselsdag herhjemme, og det er jo næsten på højde med en dobbelt rodbehandling. Men sig ikke til ungerne, at jeg har det sådan med det.

Luksusmorgenmad: Bananpandekager med mandelsmør -LCHF
Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik.

linje.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig min gratis guide til at blive sukkerfri i fire nemme trin.

Ja tak, send mig guiden med det samme.

Skal jeg ikke sende dig en gratis Keto madplan?

Skriv dig op til mit (meget populære) nyhedsbrev, og så sender jeg dig fluks en uges Keto madplan i et lækkert, lille printvenligt hæfte.

Ja tak – send mig madplanen >>

Prøv MadbandittenPLUS gratis

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

18 kommentarer til “Bananpandekager”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. årh hvor er jeg glad for jeg endelig tog mig sammen til at komme på din hjemmeside og kigge. Har kun fulgt med på FB. Det her er jo super fedt :)

  Svar
 2. Uhi, det ser lækkert ud det mandelsmør.. Har længe overvejet at prøve. Har du et bud på holdbarhed? :) og tak for en dejlig dejlig blog!
  Mvh Trine

  Svar
 3. Hej Jane.
  Åh, hvor ser det lækkert ud! Der findes bare ikke bedre end at have tid til at stå op og lave en sund og lækker morgenmad – så bliver ens dag bare en hel del bedre (i hvert fald for madtosser som mig). Jeg håber, der bliver tid til at afprøve pandekagerne en dag i ferien!

  Svar
 4. hej igen Jane.
  Jeg har længe tænkt, at det kræver en særlig opmærksomhed her på bloggen når den runder de 50.000 ‘likes’ og det gør den meget snart ;)
  Det er altså SÅ vildt og må være ret fantastisk for dig….. et lille forskuds tillykke :)
  håber du lige holder lidt ‘hurra’ her på bloggen, det er da værd at fejre, kærligst trine

  Svar
 5. Hej Jane.
  Mums det ser godt ud. Det skal prøves i weekenden.

  Jeg vil også sige tak for at du gør det nemt at starte med LCHF. Er næsten lige begyndt, da jeg har pcos og har fået det anbefalet.Jeg kan allerede mærke en forskel og har også fået min mand mere og mere med på kosten. :-)
  Nu satser jeg på, at denne omlægning af kosten kan resultere i en lille baby på et tidspunkt.
  Men tak for en lækker kogebog og de to andre er allerede skrevet på juleønskesedlen. :-)

  Mvh. Mette

  Svar
 6. Jane, Jane, Jane…… Tjeck lige det her: i BAHNES seneste reklameblad, som er i butikkerne nu, er der på side 54/55 lækre ting til køkkenet OG din bog er vist!!!
  tænk at så stor en mastodont som dem vælger det – jeg blev helt høj af det. tillykke jane :) og til alle os andre der bare har lyst til at skrige ud at LCHF er lykken :) mange tanker trine løkkegaard
  bare jeg dog kunne finde ud af at vedhæfte mit billede af det…..

  Svar
 7. Hej Jane.
  Kan bare slet ikke lide bananer. Ikke engang friske. Kan bananen i denne opskrift udskiftes med noget andet?
  Mvh. Maria

  Svar