Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping


Balsamicomarineret kylling bliver både mør, saftig og velsmagende og sammen med bruschetta toppingen (du ved, tomat, hvidløg, basilikum) har du bare et virkelig lækkert måltid.

Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping. Dejligt, velsmagende italiensk-inspireret aftensmad

Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
50 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
  • Kom kyllingefileterne i en pose eller i en skål og hæld 2/3 af marinaden over, lad det trække i køleskabet i mindst 30 minutter, men gerne i op til et par timer.
  • Bland ingredienserne til bruschettaen sammen og lad den trække i køleskabet indtil servering
  • Steg kyllingefileterne på en grill eller pande til de er gennemstegte.
  • Hæld resten af marinaden over ved servering og top med en god skefuld bruschetta.
  • Server evt. med en portion letkogte grønne  bønner og lidt olivenolie til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kylling marineret i balsamico

Vi kan hurtigt blive enige om, at kyllingebryst i sig selv måske ikke lige er det, der får en til at bryde ud i stående applaus. Derfor kræver det nogle gange lidt ekstra at få den gode smag frem.

Balsamiconeret kylling giver dig netop det.

Den sød-syrlige smag fra balsamicoeddiken giver bare virkelig lækker smag til kyllingen, og så gør det jo heller ikke noget, at den gør det magre kød lidt ekstra saftigt.

Fordi både kyllingen og bruschetta toppingen her bidrager med dejlige smage, vil jeg anbefale dig at holde tilbehøret helt enkelt. Det kan være letkogte grønne bønner, som jeg har serveret med her. Det kunne også være helt almindeligt letkogt eller dampet broccoli. Noget, der ikke tager for meget fokus.

Velbekomme.

Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping. Dejligt, velsmagende italiensk-inspireret aftensmad
Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping. Dejligt, velsmagende italiensk-inspireret aftensmad

Er du klar til (Low Carb) jul?

Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!

Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Balsamicomarineret kylling med bruschetta topping”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Ny bog wohoooo. Hvor har jeg glædet mig. Den ser super spændende ud.
    Kan forudbestiltes på Saxo, men men holder du traditionen tro bog udgivelses festivas? For så vil jeg hellere komme forbi.
    Undre mig lidt over at den kommer efter jul, hvorfor ikke før, det er jo en oplag5 julegave.
    Den er ventet og nu må det bare gerne blive nu.

    Svar
    • Jaaaah, det er så spændende.

      Jeg ved simpelthen ikke endnu hvad jeg gør ift. reception osv, men jeg tror desværre ikke, det bliver det store. Januar er bare en helt skør måned for mig. I stedet tror jeg, at jeg i løbet af foråret vil prøve at komme en tur rundt i landet med foredrag. Det synes jeg næsten er sjovere. Og det kunne være så hyggeligt at hilse på dig, Heidi <3

      Svar