Bagte bønner med ost og hvidløg


Er du klar på en opgradering af de lækre bønnefritter? Bagte bønner med tre slags ost er lige dele lækkert og snasket. Ekstra bonus er, at de kan laves i airfryer og derfor kun tager max 15 minutter at lave. Jeg har lavet disse så mange gange efterhånden og de er altså bare et kæmpe hit herhjemme.

Bønnefritterne har i mange år været et stort hit og en virkelig nem måde at lave tilbehør. Selv har vi næsten altid en pose frosne bønner i fryseren, så kan jeg altid hurtigt lige lave bønnefritter fx hvis der kommer uventede gæster (ofte sultne teenagere).

Her har bønnerne fået selskab af tre forskellige slags ost. Det giver en vildt lækker smag og en god snasket ost, men du kan også sagtens nøjes med at bruge én slags. Men brug gerne en, der smager af lidt. Det giver altså virkelig godt til smagen.

Keto opskrifter i airfyer

Denne opskrift på bagte bønner med ost er fra min e-bog Keto airfryer opskrifter. Er du en af de heldige, der lige har fået eller anskaffet sig en airfryer, så er der altså virkelig god mulighed for at lave både lækker og nem Keto-mad i den.

Find Keto Airfryer Opskrifter her >>

Grønne bønner med ost

Bagte bønner med ost

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Vend de grønne bønner med olivenolie, revet hvidløg, salt og peber.
  • Kom bønnerne i airfryeren og bag dem ved 200 grader i 10 minutter.
  • Ryst bønnerne lidt rundt og drys osten over. Bag dem yderligere 2 minutter til osten er smeltet.
  • Klip lidt purløg over og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Bagte grøntsager i airfryer

En af de nemmeste måder at tilberede grøntsager er jo ved at bage dem. Særligt når du har en airfryer til rådighed se bare fx Græskarfritter i airfryer, Bønnefritter i airfryer og Broccoli i airfryer.

De lækre bagte bønner med ost kan spises sammen med både en hakkebøf eller et kyllingebryst (som iøvrigt også godt kan laves i airfryer, se bare her kyllingebryst i airfryer).

Spørgsmål til airfryer?

Er du den eneste i Danmark, der endnu ikke har en airfryer og er du i tvivl om hvilken, du skal vælge, så tag et kig på min hjælpeartikel her: Hvilken airfryer skal jeg vælge?

Bagte bønner med ost

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Bagte bønner med ost og hvidløg”