Baconsmør – bare helt vildt lækkert!


Bacon + smør = baconsmør. Jamen mere behøver jeg ikke høre, før jeg klapper i hænderne af begejstring. Og med det i mente, er det jo utroligt, at jeg ikke har lavet baconsmør før.

Baconsmør - et lækkert alternativ til kryddersmør og vildt lækkert at smelte over kød, fisk eller fjerkræ --> Madbanditten.dk

Baconsmør

Føj til favoritter Udskriv Pin
– bare helt vildt lækkert!
20
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tag smør ud af køleskabet og lad det få stuetemperatur. Det skal være blødt men ikke flydende.
 • Fordel baconskiver på en bageplade beklædt med bagepapir.
 • Sæt pladen i en kold ovn og sæt termostaten på 200 grader varmluft og uret til 15 minutter. Stegetiden kan variere fra ovn til ovn men dette giver perfekt stegt bacon hos mig.
 • Tag baconskiverne ud. Lad dem afdryppe på køkkenrulle til de er helt afkølede.
 • Hak de sprøde baconskiver i små stykker med en kniv.
 • Rør de små baconstykker ind i det bløde smør i en skål.
 • Hæld hele den fedtede smørmasse over på et stykke bagepapir og form den til en rulle. Snør den sammen i enderne og rul den stramt sammen.
 • Læg den tilbage i køleskabet og lad den blive hård igen. Skær skiver af rullen og server sammen med maden.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Smør med bacon

Det er der heldigvis lavet om på nu, hvor denne lækre rulle ligger i mit køleskab parat til at blive skåret af. Baconsmør kan bruges til alle slags kød, synes jeg. Fx smager det glimrende til kylling, som jo er lidt magert og smagsløst i det i sig selv. Jeg har også spist det ovenpå en hakkebøf, og det var superlækkert!

Synes du (mod forventning) ikke, at baconsmør lyder så lækkert, kan jeg anbefale den populære bearnaisesmør (“den dovne bearnaise”, kalder vi den) eller kryddersmør med hvidløg og friske krydderurter.

Baconsmør er virkelig nemt at lave og indeholder kun to ingredienser, nemlig bacon og smør. Sikke en overraskelse, hva?

Baconsmør - et lækkert alternativ til kryddersmør og vildt lækkert at smelte over kød, fisk eller fjerkræ --> Madbanditten.dk

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Baconsmør – bare helt vildt lækkert!”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane, Har fulgt dig i nogle år, dog bare gennem envejskommunikation och ser dig og dine valg i livet lidt som et forebillede :) Har selv spist lavkarbokost de sidste 8 år på grund af IBS med ypperligt resultat. Baconsmörret er et supertips som jeg absolut skal tage til mig – og jeg kan så tipse tilbage om at det er utroligt enkelt at lave sit eget smör – det kräver 40% piskeflöde og lidt svensk fil (ved ikke hvilket dansk produkt som modsvarer den) og tid at lade det stå i ca et dögn i stuetemperatur inden smörret kernes. Og det bliver helt fantastisk godt kan jeg love !

  Svar
  • Hvor er du sød, Charlotte! Tak :) Og tak for det lækre tip med at lave eget smør. Det har været i tankerne hos mig nogle gange men jeg har tænkt at det var for svært. Men det kan da være jeg skal tage det op igen :)

   Svar