Baconsalt


Baconsalt – tænk at der skulle gå så længe før jeg lavede det? Jeg laver jo ellers lystigt bacon-smør så man skulle mene, at baconsalt lå lige til højrebenet.

Bacon anses jo af mange for et af de bedste krydderier, man kan drysse på sin mad, og jeg er ikke uenig. Det har jo en fantastisk smagsforstærkende effekt.

Det næste må blive mandler ristet i baconsalt. Jeg spår allerede om en bestseller der.

Til daglig kan jeg anbefale at bruge det på spejlæg, på en god bøf, på et halvkedeligt kyllingebryst eller på dampet broccoli. Det pepper ligesom retten lidt op!

Baconsalt - opskrift på salt smagssat med bacon

Baconsalt

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 glas
|
10 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Steg baconen hårdt i ovnen, det skal være meget sprødt, og læg det herefter til tørre på fedtsugende papir (køkkenrulle).
  • Blend eller hak den helt afkølede bacon til smulder.
  • Bland med salt og peber og hæld på glas

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Baconsalt - opskrift på salt smagssat med bacon

Vil du prøve urtesalt i stedet?

Lyder urtesalt lækrere end baconsalt i dine ører så se HER, hvordan jeg laver hjemmelavet persillesalt (men du kan bruge alle slags urter).

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Baconsalt”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Baconet? Jeg plejer at putte det i en kold ovn og sætte temperaturen på 200 grader varmluft. Efter 10-12 minutter, kigger jeg jævnligt til det og når det er helt hårdt stegt, tager jeg det ud og putter det på køkkenrulle. Måske 15-18 minutter i alt.

      Svar
  1. Så lækkert! Hvor længe vil du mene det kan holde sig? Jeg tænker baconsmulder ikke holder sig for evigt uden at blive ‘rancid’?

    Svar
    • Nej forevigt tror jeg heller ikke duer. Men når det er stegt så hårdt, tænker jeg, at det godt kan holde en rum tid. :)

      Svar