Avocadotatar med stenbiderrogn


Denne avocadotatar med stenbiderrogn er simpelthen den fineste lille anretning, som passer perfekt som en let (luksus-)frokost eller som forret til gæster her i foråret. Eller til date night med et koldt glas hvidvin. Perfekt!

De friske stenbiderrogn, som lander hos fiskehandlerne her i foråret, sætter jo virkelig streg under, at nu er vinteren forbi. Efter en lang vinter skal vi altid lidt ind i foråret, før jeg mærker min vante energi komme tilbage. Det føles virkelig som at have halvflade batterier. Og de batterier bliver i mit tilfælde ladet op ved sollys og de længere dage og rigtig meget ved at sidde i en solstråle og mærke at solen også er begyndt at give lidt varme af sig.

Så ikke mere sne nu! Hører du!

Og til forår hører jo så stenbiderrogn.

Skulle der sidde en derude, som endnu ikke har smagt det, vil jeg bare sige: smag det.

Kan du ikke forene dig med tanken om stenbiderrogn kan du lave avocadotatar med fx rejer i stedet. Det ville også være virkelig lækkert.

Avokadotatar med stenbiderrogn

Opskriften her er virkelig nem, men nogle gange er råvarerne så gode, at der ikke skal pilles særligt meget ved dem. Sådan er det her, synes jeg.

Hvis du gerne vil nærme dig den lidt mere traditionelle anretning med stenbiderogn på blinis, kan du i stedet for avocadotatar lave den lille sjove anretning med vafler i stedet for blinis.

Find den her: Stenbiderrogn på vafler med fed cremefraiche og rødløg

Selvom avocadotataren er lækker, skal man heller ikke kimse af sådan en lille lækker vaffelhapser. Ej faktisk skal de to slet ikke sammenlignes. Prøv begge. De er virkelig lækre begge to!

Avocadotatar med stenbiderrogn og cremefraiche. Opskrift på den nemmeste og lækre forret til gæster eller date night

Avocadotatar med stenbiderrogn

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
10 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland avocado med citron, løg, persille, salt og peber i en skål.
  • Anret på en tallerken med masser af stenbiderrogn og fed cremefraiche på toppen. Drys med lidt ekstra persille og rødløg inden servering også.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Avocadotatar med stenbiderrogn og cremefraiche. Opskrift på den nemmeste og lækre forret til gæster eller date night
Avocadotatar med stenbiderrogn og cremefraiche. Opskrift på den nemmeste og lækre forret til gæster eller date night

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Avocadotatar med stenbiderrogn”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stjerner
    Utrolig dejlig løsning, når vi ikke spiser brød.
    Friske øko. advokad sendt fra Malage. Frisk stenbiderrogn fra Hirtshals.
    Så kan 2. Pinsedag ikke blive dejligere.
    Jo. Vi hejser flaget.🇩🇰

    Svar
  2. 5 stjerner
    Er også blevet fan af denne OG ostevaflerne. Bruger en kombination til gæstemad. Så kommer jeg avocadotataren i et lille glas med et par dråber olivenolie på kanterne, så kan den nemt vendes ud på en tallerken og ser rigtig pæn ud. Og et par dråber olivenolie gør heller ikke noget dårligt for smagen 🤩

    Svar
  3. Er så enig i det med lys, dagslængde, livslyst – og stenbiderrogn ? Tak! Købte 200 gr i dag. Tænkte at jeg nok skulle få en god idé til anvendelse ?

    Svar