Avocadotatar med stenbiderrogn


Denne avocadotatar med stenbiderrogn er simpelthen den fineste lille anretning, som passer perfekt som en let (luksus-)frokost eller som forret til gæster her i foråret. Eller til date night med et koldt glas hvidvin. Perfekt!

De friske stenbiderrogn, som lander hos fiskehandlerne her i foråret, sætter jo virkelig streg under, at nu er vinteren forbi. Efter en lang vinter skal vi altid lidt ind i foråret, før jeg mærker min vante energi komme tilbage. Det føles virkelig som at have halvflade batterier. Og de batterier bliver i mit tilfælde ladet op ved sollys og de længere dage og rigtig meget ved at sidde i en solstråle og mærke at solen også er begyndt at give lidt varme af sig.

Så ikke mere sne nu! Hører du!

Og til forår hører jo så stenbiderrogn.

Skulle der sidde en derude, som endnu ikke har smagt det, vil jeg bare sige: smag det.

Kan du ikke forene dig med tanken om stenbiderrogn kan du lave avocadotatar med fx rejer i stedet. Det ville også være virkelig lækkert.

Avokadotatar med stenbiderrogn

Opskriften her er virkelig nem, men nogle gange er råvarerne så gode, at der ikke skal pilles særligt meget ved dem. Sådan er det her, synes jeg.

Hvis du gerne vil nærme dig den lidt mere traditionelle anretning med stenbiderogn på blinis, kan du i stedet for avocadotatar lave den lille sjove anretning med vafler i stedet for blinis.

Find den her: Stenbiderrogn på vafler med fed cremefraiche og rødløg

Selvom avocadotataren er lækker, skal man heller ikke kimse af sådan en lille lækker vaffelhapser. Ej faktisk skal de to slet ikke sammenlignes. Prøv begge. De er virkelig lækre begge to!

Avocadotatar med stenbiderrogn og cremefraiche. Opskrift på den nemmeste og lækre forret til gæster eller date night

Avocadotatar med stenbiderrogn

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
10 min

Ingredienser

  • 100 g avokado skåret i fine tern
  • 1 spsk citronsaft
  • 25 g rødløg finthakket
  • 1 spsk frisk persille hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 100 g stenbiderrogn

Sådan gør du

  • Bland avocado med citron, løg, persille, salt og peber i en skål.
  • Anret på en tallerken med masser af stenbiderrogn og fed cremefraiche på toppen. Drys med lidt ekstra persille og rødløg inden servering også.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Avocadotatar med stenbiderrogn og cremefraiche. Opskrift på den nemmeste og lækre forret til gæster eller date night
Avocadotatar med stenbiderrogn og cremefraiche. Opskrift på den nemmeste og lækre forret til gæster eller date night

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Få hjælp fra mine madplaner, komplette kostplaner til vægttab eller mit populære Keto kursus.

Se mere her >>

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

4 kommentarer til “Avocadotatar med stenbiderrogn”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stjerner
    Utrolig dejlig løsning, når vi ikke spiser brød.
    Friske øko. advokad sendt fra Malage. Frisk stenbiderrogn fra Hirtshals.
    Så kan 2. Pinsedag ikke blive dejligere.
    Jo. Vi hejser flaget.🇩🇰

    Svar
  2. 5 stjerner
    Er også blevet fan af denne OG ostevaflerne. Bruger en kombination til gæstemad. Så kommer jeg avocadotataren i et lille glas med et par dråber olivenolie på kanterne, så kan den nemt vendes ud på en tallerken og ser rigtig pæn ud. Og et par dråber olivenolie gør heller ikke noget dårligt for smagen 🤩

    Svar
  3. Er så enig i det med lys, dagslængde, livslyst – og stenbiderrogn ? Tak! Købte 200 gr i dag. Tænkte at jeg nok skulle få en god idé til anvendelse ?

    Svar