Asiatisk stir fry med kylling, grøntsager og tahin


Denne opskrift på asiatisk stir fry med kylling, grøntsager og tahin var virkelig populær. Jeg har jo efterhånden adskillige opskrifter på diverse stir fries, som jo dybest set bare er ‘kast kød og grønt på panden med noget smagssætning og spis’. I denne opskrift har jeg brugt lækre sesamsmage fra både sesamolie og tahin, og det blev forbavsende godt.

Asiatisk stirfry med broccoli, kylling, peberfrugt og tahin

Asiatisk stir fry med kylling, grøntsager og tahin

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i tynde strimler.
  • Del broccolien i mindre buketter.
  • Skær peberfrugt og rødløg i tynde strimler.
  • Riv hvidløget eller hak det fint.
  • Opvarm kokosolie på en stor pande og brun kyllingen hurtigt af.
  • Tilsæt hvidløg og broccoli og steg videre i et minuts tid.
  • Tilsæt resten af grøntsagerne, fiskesovs, sojasauce, tahin, sesamolie og limesaft og steg i et et minut eller to.
  • Smag til og server med frisk koriander og drys med sesamfrø.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Asiatisk stir fry med kylling, grøntsager og tahin

Jeg har brugt broccoli og peberfrugt i denne asiatiske stir fry og det fungerede supergodt, at der både var noget groft, der skulle tygges (broccoli) og noget blødere og sødere fra peberfrugten. Jeg prøver tit at kombinere smage og konsistenser på den måde, da jeg oplever, at det giver det bedste resultat.

Herhjemme er opskrifter som denne asiatiske stir fry med kylling dog ofte lavet i lidt tøm-køleskabet-stil med hvad vi nu lige har i grøntskuffen.

Tahin har jeg ikke tidligere brugt i asiatiske retter, men det fungerede forbavsende godt. Lidt ristede sesamfrø og selvfølgelig koriander drysset over inden servering, var prikken over i’et.

Stir fry med kylling og grøntsager – alt på en pande

Hvis der er noget, vi elsker herhjemme, er det retter hvor alt er i én pande eller ét fad. Det er jo så nemt ikke at skulle tænke i forskellige elementer, der skal times, så de er færdigt samtidig.

Denne asiatiske stir fry med kylling og grønt kunne lige være på en stor pande og passede perfekt til Søren og jeg. Havde Silas og Vega spist med, ville jeg have taget wokken i brug, tror jeg.

Asiatisk stir fry med kylling, grøntsager og tahin

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Asiatisk stir fry med kylling, grøntsager og tahin”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Endnu en super nem og velsmagende opskrift. Spekulerer på om man også kunne lave en variation med peanutbutter istedet tahin?

    Svar