Stir-fry med grøntsagsnudler, cashews og koriander


Denne opskrift på stir-fry her er et fint eksempel på, når grøntsagstilbehøret spiller hovedrollen på tallerkenen. For selvom vi fik lidt ovnbagt laks til, var der ingen tvivl om, hvad der var den lækreste og mest indbydende del af måltidet, og det var helt klart det smukke tilbehør. Havde det været frokost, ville jeg nok have kastet en ekstra håndfuld cashews i og have spist den uden kød.

asiatisk stir-fry Asiatisk stir-fry med grøntsagsnudler, cashewnødder og koriander --> Madbanditten.dk

Grøntsagsnudler med cashews og koriander

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 personer
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rengør grøntsagerne, skræl gulerødderne og skær enderne af squash og gulerod. Skær knaster af broccolistokken, så du har en rimeligt ensartet overflade.
  • Lav tynde strimler af squash, gulerod og broccolistok med julienneskæreren. Skær tynde skiver af peberfrugt med en skarp kniv og hak broccolibuketter groft.
  • Halver chili, fjern kernene i midten og skær kødet i små tern.
  • Opvarm kokosolie på en stor pande og steg først presset hvidløg og chili heri. Tilsæt alle grøntsagsnudlerne, peberfrugtstrimler og hakket broccoli og vend det hele godt rundt på panden. Tilsæt sesamolie, tamari og saften fra en halv lime og steg det hele, imens du roder lidt rundt i det. Det skal ikke stege mere end 3-5 minutter, hvis du stadig vil have bid i grøntsagerne.
  • Hæld grøntsagsnudlerne over i en stor skål. Hak korianderblade og vend dem rundt i grøntsagsnudlerne. Drys cashewnødder over inden servering og server den anden halve lime til.

Noter

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Asiatisk stir fry med grøntsagsnudler og cashews

Den lækre asiatisk stir-fry her bestod af en ordentlig skovlfuld smukke, farverige grøntsager i én stor pærevælling med gode smage fra tamari (soja), chili, hvidløg og koriander. Vi mangler bare lige ingefær, og så havde vi haft alle mine yndlingssmage fra det asiatiske køkken.

Grøntsagsnudlerne havde jeg lavet med min julienneskærer, men du kunne også bruge en spiralizer, hvis du har sådan en eller til nøds en gulerodsskræller. Sidstnævnte ville dog ikke kunne lave helt så fine strimler, så anskaf dig bare en julienneskærer, hvis du ikke allerede har en. Den hverken koster eller fylder noget særligt.

asiatisk stir-fry Asiatisk inspireret stir-fry med grøntsagsnudler, cashewnødder og koriander --> Madbanditten.dk

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Stir-fry med grøntsagsnudler, cashews og koriander”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Nøj, hvor ser det lækkert ud. Jeg må hen og købe sesamolie og koriander, og så skal spiralizeren frem. Yes…
    By the way, jeg har en ekstra spiralizer, som jeg har fået, så hvis der en som vil have den kan den hentes i Søborg.

    Svar
  2. Så har du lige sikret min aftensmad! Perfekt mad til en studerende som mug, da det er billigt, hurtigt og sundt! :-D

    Svar