Kålsalat med asiatisk dressing og peanuts


Denne kålsalat med asiatisk dressing får sin smag fra den lækre dressing med soja, ingefær og chili. Brug den til at give dine salater et eksotisk præg.

Kålsalat med asiatisk dressing og peanuts - opskrift på den lækreste asiatiske dressing, som du kan bruge til alle slags salater, der skal have et lidt eksotisk præg

Spicy kålsalat med asiatisk dressing og peanuts

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
8
|
20 min

Ingredienser

  • 400 g spidskål
  • 400 g lilla spidskål eller endnu et almindeligt, hvis du ikke kan skaffe de lilla
  • 250 g gulerødder kan udelades for mere low carb version
  • 250 g sukkerærter

Asiatisk dressing

Drys

  • frisk koriander
  • 40 g peanuts

Sådan gør du

  • Snit spidskål fint og hæld i en skål.
  • Riv gulerødderne og riv dem eller brug juliennejernet til at lave tynde strimler/spiraler. Læg i skålen til spidskål.
  • Blancher sukkerærterne hurtigt ved at overhælde dem med kogende vand og hurtigt efter overhælde dem med koldt vand. Skær dem i mundrette bidder.
  • Bland alle grøntsagerne godt sammen.
  • Rør dressingen sammen og vend den ind i salaten.
  • Drys med peanuts og frisk koriander inden servering.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Da jeg skulle holde fødselsdag i lørdags, ville jeg gerne lave en asiatisk dressing, der kunne løfte en kålsalat og gøre den lidt mere spændende. Og det synes jeg i høj grad lykkes her.

Lækreste asiatiske dressing

Det er, som om man aldrig kan gå helt galt i byen, når man kombinerer soja, ingefær og chili. Og så er sesamolien også med til at give en superlækker smag her.

Jeg brugte en blanding af almindeligt spidskål og lilla spidskål, men det var mest for farvens skyld. Du kan sagtens bare bruge almindeligt spidskål.

Mine spidskål var i øvrigt økologiske og ikke særligt store. Har du et stort spidskål, kan du måske nøjes med et.

Kålsalat med asiatisk dressing og peanuts - opskrift på den lækreste asiatiske dressing, som du kan bruge til alle slags salater, der skal have et lidt eksotisk præg
Kålsalat med asiatisk dressing og peanuts - opskrift på den lækreste asiatiske dressing, som du kan bruge til alle slags salater, der skal have et lidt eksotisk præg

Bliv sommerklar med Madbanditten

Enkel og ligetil protokol til vægttab – super effektiv og realistisk.

Prøv den super populære Sommerklar-protokol, som har taget Madbandittens læsere med storm.

Sendes øjeblikkeligt på mail – kun 99,- 

 

 

12 kommentarer til “Kålsalat med asiatisk dressing og peanuts”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Jeg mener, der er noget bakteriemæssigt, der gør, at de helst skal blancheres. Det er i hvert fald derfor jeg gør det…

      Svar
    • 5 stjerner
      Sukkerærter skal kun blancheres hvis de kommer fra frost. Hvis det er frisk grønt kan de bare skylles. Men konsistensen på dem er anderledes når de er blancheret, og det kan derfor give et andet smagsindtryk hvis man undlader det.

      Svar