Artiskokcreme med hvidløg smager så skønt og den passer perfekt til tapas-bordet eller som lækker dip til kød eller grønt, som serveres som appetizer. Den kan også bruges som smørelse på ‘brød’ eller i sandwiches. Jeg har også brugt den på kyllingepizzaen, hvilket jeg skal vise dig om et par dage.
Blend artiskokhjerterne med olie, hvidløg og salt. Juster evt. med mere olie.
Smag til og server.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Artiskokcreme på tapasbrættet
Forestil dig, at det er fredag og du kommer dødtræt hjem fra arbejde. Heldigvis har din bedre halvdel/roomie disket op med et lækkert tapasbræt og herpå er bl.a. den lækre artiskokcreme og du skal bare sætte dig ned og gå ombord i de lækre sager. Drømmer jeg? Måske… ;-)
Mangler du idéer til, hvordan du laver et lækkert tapasbræt eller ‘charcuteriebræt’, har jeg faktisk lavet en lille guide til, hvordan jeg bygger det op her: Lav dit eget charcuteriebræt
Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner
Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.
Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.
Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!
Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.
Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️
Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.
Mød Madbanditten
Jane Faerber
Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.
Hej Jane:-)
Det lyder lækkert, tror du ikke at grillede artiskokker vil være lige så lækre i dippen?
KH
Mette
Jo helt bestemt ❤️