Artiskokcreme


Artiskokcreme med hvidløg smager så skønt og den passer perfekt til tapas-bordet eller som lækker dip til kød eller grønt, som serveres som appetizer. Den kan også bruges som smørelse på ‘brød’ eller i sandwiches. Jeg har også brugt den på kyllingepizzaen, hvilket jeg skal vise dig om et par dage.

Artiskokcreme med hvidløg - opskrift

Artiskokcreme

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Dræn artiskokkerne for væske.
  • Blend artiskokhjerterne med olie, hvidløg og salt. Juster evt. med mere olie.
  • Smag til og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Artiskokcreme på tapasbrættet

Forestil dig, at det er fredag og du kommer dødtræt hjem fra arbejde. Heldigvis har din bedre halvdel/roomie disket op med et lækkert tapasbræt og herpå er bl.a. den lækre artiskokcreme og du skal bare sætte dig ned og gå ombord i de lækre sager. Drømmer jeg? Måske… ;-)

Mangler du idéer til, hvordan du laver et lækkert tapasbræt eller ‘charcuteriebræt’, har jeg faktisk lavet en lille guide til, hvordan jeg bygger det op her: Lav dit eget charcuteriebræt

Artiskokcreme med hvidløg - opskrift

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Artiskokcreme”