Artiskokcreme med hvidløg smager så skønt og den passer perfekt til tapas-bordet eller som lækker dip til kød eller grønt, som serveres som appetizer. Den kan også bruges som smørelse på ‘brød’ eller i sandwiches. Jeg har også brugt den på kyllingepizzaen, hvilket jeg skal vise dig om et par dage.
Ingredienser
- 200 g artiskokhjerter i vand (drænet vægt)
- 1-2 fed hvidløg
- 0,5 dl olivenolie
- 1 nip salt
Sådan gør du
- Dræn artiskokkerne for væske.
- Blend artiskokhjerterne med olie, hvidløg og salt. Juster evt. med mere olie.
- Smag til og server.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Artiskokcreme på tapasbrættet
Forestil dig, at det er fredag og du kommer dødtræt hjem fra arbejde. Heldigvis har din bedre halvdel/roomie disket op med et lækkert tapasbræt og herpå er bl.a. den lækre artiskokcreme og du skal bare sætte dig ned og gå ombord i de lækre sager. Drømmer jeg? Måske… ;-)
Mangler du idéer til, hvordan du laver et lækkert tapasbræt eller ‘charcuteriebræt’, har jeg faktisk lavet en lille guide til, hvordan jeg bygger det op her: Lav dit eget charcuteriebræt
Hej Jane:-)
Det lyder lækkert, tror du ikke at grillede artiskokker vil være lige så lækre i dippen?
KH
Mette
Jo helt bestemt ❤️