Appetizers til nytår


Appetizers, også kaldet hors d’oeuvres eller hors d’œuvre, er små lette hapsere som kan spises med fingrene fx sammen med et let glas cava eller velkomstdrink.

Appetizers / hors d’oeuvres / canapéer

De små hapsere har åbenbart mange navne. Forskellen ligger som oftest mest i oprindelsen af navnet engelsk / fransk men derudover er der faktisk også andre forskelle.

Canapéer som oftest er et lille slags smørrebrød. Altså en kold lille servering med en spiselig base af fx kiks, brød eller blinis. Dem finder du også her, dog selvfølgelig bare lavet i en Low Carb udgave. Hors d’oeuvres er en lille hapser som både kan være salt eller sød, kold eller varm.

Cocktailhour

Fordi de små hapsere ofte serveres som det første før middagen, sammen med et glas alkohol (cocktailhour), er de ofte lidt salte eller spicy for at få gæsterne til at spise lidt mere. Appetizers, skal som navnet antyder, skal vække appetitten.

Nytårsaften spises hors d’oeuvres typisk til nytårstalen kl 18.00. Sammen med de små canapéer kan du også servere grøntsagsstænger med dip (fx bacon-mayonnaise), lidt sojamandler eller måske grønkålschips.

Tjek også 4 lækre snacks til nytårstalen

Herunder får du seks bud på virkelig lækre og nemme appetizers / hors d’oeuvres.

6 nytårsappetizers

  1. Sprødt kyllingeskind med svampemayonnaise
  2. Salte æbleskiver med rogn og cremefraiche
  3. Appetizer med laks
  4. Blinis med laks, cremefraiche og rødløg
  5. Kiks med rygeostecreme
  6. Charcuteriebræt

Flere nytårsopskrifter

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Appetizers til nytår”

Skriv en kommentar