Appetizer med laks


Denne lækre appetizer med laks, flødeost og dild er simpelthen så nemme at lave, og de falder bare altid i god jord. De er geniale at servere til velkomstdrinken eller til en stående buffet.

Appetizer med laks

Appetizer med laks

Føj til favoritter Udskriv Pin
Lækre laksehapsere til velkomstdrinken
10 stk
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Anret agurkeskiverne på et fad.
  • Fordel en lille klat flødeost på hver agurk.
  • Skær eller riv små stykker af laksen. Sæt et lille stykke ovenpå flødeosten.
  • Drys med friskklippet dild.

Noter

Du kan bruge flødeost naturel eller du kan røre den op med lidt finthakket persille og evt. lidt hvidløgspulver. Du kan også vælge den nemme vej og købe en flødeost med hvidløg og grønne urter. De er er dog lidt løsere i konsistensen og vil nemt ‘løbe’.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hapsere med laks, flødeost og dild

Laksehapsere hedder disse appetizers med laks i daglig tale herhjemme. For det er lige, hvad det er. En lille hapser, som helst skal kunne spises i én mundfuld og uden at grise for meget. Ingen gider stå der i sit fine tøj og blive griset til.

Laksehapserne kan både serveres til velkomstdrinken, til den stående buffet, på tapas-bordet eller som en del af forretten. Det er jo mere en idé end en opskrift men nogle gange er det jo de nemme idéer, vi mangler.

Find mere inspiration til lækker fingermad og appetizers her: Appetizers og tapas

Lækker snack til velkomstdrinken

Det er så dejligt at have små appetizere på bordet, som gæsterne kan nippe af, imens de drikker velkomstdrinken. Vi bruger det altid, når vi har gæster, både uformelle gæster til spisning eller de mere formelle arrangementer som nytårsaften, sommerfest eller dimission, som vi skal holde i år. Det er dejligt med sådan en appetitvækker og det er tit dejligt for gæsten også, så der ikke ryger alkohol ned på tom mave.

Laksehapserne her fylder fint pladsen som appetizer med laks, men jeg er i samme åndedrag nødt til at nævne to andre favoritter, nemlig de lækre grøntsagsblinis med laks, cremefraiche og rødløg og de lækre salatbåde med laks og cremefraiche.

Så er der jo lidt at vælge imellem :)

Se også: Caprese hapsere på pind

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Appetizer med laks”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?