Denne lækre appetizer med laks, flødeost og dild er simpelthen så nemme at lave, og de falder bare altid i god jord. De er geniale at servere til velkomstdrinken eller til en stående buffet.
Appetizer med laks
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 10 skiver agurk
- 50 g flødeost naturel se noter
- 100 g røget laks
- dild
Sådan gør du
- Anret agurkeskiverne på et fad.
- Fordel en lille klat flødeost på hver agurk.
- Skær eller riv små stykker af laksen. Sæt et lille stykke ovenpå flødeosten.
- Drys med friskklippet dild.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Hapsere med laks, flødeost og dild
Laksehapsere hedder disse appetizers med laks i daglig tale herhjemme. For det er lige, hvad det er. En lille hapser, som helst skal kunne spises i én mundfuld og uden at grise for meget. Ingen gider stå der i sit fine tøj og blive griset til.
Laksehapserne kan både serveres til velkomstdrinken, til den stående buffet, på tapas-bordet eller som en del af forretten. Det er jo mere en idé end en opskrift men nogle gange er det jo de nemme idéer, vi mangler.
Find mere inspiration til lækker fingermad og appetizers her: Appetizers og tapas
Lækker snack til velkomstdrinken
Det er så dejligt at have små appetizere på bordet, som gæsterne kan nippe af, imens de drikker velkomstdrinken. Vi bruger det altid, når vi har gæster, både uformelle gæster til spisning eller de mere formelle arrangementer som nytårsaften, sommerfest eller dimission, som vi skal holde i år. Det er dejligt med sådan en appetitvækker og det er tit dejligt for gæsten også, så der ikke ryger alkohol ned på tom mave.
Laksehapserne her fylder fint pladsen som appetizer med laks, men jeg er i samme åndedrag nødt til at nævne to andre favoritter, nemlig de lækre grøntsagsblinis med laks, cremefraiche og rødløg og de lækre salatbåde med laks og cremefraiche.
Så er der jo lidt at vælge imellem :)
0 kommentarer til “Appetizer med laks”