Appetizer med laks


Denne lækre appetizer med laks, flødeost og dild er simpelthen så nemme at lave, og de falder bare altid i god jord. De er geniale at servere til velkomstdrinken eller til en stående buffet.

Appetizer med laks, flødeost og dild

Laksehapsere hedder disse appetizers med laks i daglig tale herhjemme. For det er lige, hvad det er. En lille hapser, som helst skal kunne spises i én mundfuld og uden at grise for meget. Ingen gider stå der i sit fine tøj og blive griset til.

Laksehapserne kan både serveres til velkomstdrinken, til den stående buffet, på tapas-bordet eller som en del af forretten. Det er jo mere en idé end en opskrift men nogle gange er det jo de nemme idéer, vi mangler.

Find mere inspiration til lækker fingermad og appetizers her: Appetizers og tapas

Appetizer med laks

Appetizer med laks

Føj til favoritter Udskriv Pin
Lækre laksehapsere til velkomstdrinken
10 stk
|
20 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Anret agurkeskiverne på et fad.
  • Fordel en lille klat flødeost på hver agurk.
  • Skær eller riv små stykker af laksen. Sæt et lille stykke ovenpå flødeosten.
  • Drys med friskklippet dild.

Noter

Du kan bruge flødeost naturel eller du kan røre den op med lidt finthakket persille og evt. lidt hvidløgspulver. Du kan også vælge den nemme vej og købe en flødeost med hvidløg og grønne urter. De er er dog lidt løsere i konsistensen og vil nemt ‘løbe’.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lækker snack til velkomstdrinken

Det er så dejligt at have små appetizere på bordet, som gæsterne kan nippe af, imens de drikker velkomstdrinken. Vi bruger det altid, når vi har gæster, både uformelle gæster til spisning eller de mere formelle arrangementer som nytårsaften, sommerfest eller dimission, som vi skal holde i år. Det er dejligt med sådan en appetitvækker og det er tit dejligt for gæsten også, så der ikke ryger alkohol ned på tom mave.

Laksehapserne her fylder fint pladsen som appetizer med laks, men jeg er i samme åndedrag nødt til at nævne to andre favoritter, nemlig de lækre grøntsagsblinis med laks, cremefraiche og rødløg og de lækre salatbåde med laks og cremefraiche.

Så er der jo lidt at vælge imellem :)

Se også: Caprese hapsere på pind

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Appetizer med laks”