Andelår i airfryer


Andelår i airfryer, endnu en airfryeropskrift til samlingen, og denne var oplagt nu hvor vi nærmer os jul. Nu kan du faktisk lave næsten hele julemiddagen i airfryeren, se bare fx flæskesteg i airfryer og ribbenssteg i airfryer.

Andelårene blev også super lækre, sprøde og saftige. Jeg anbefaler, at du bruger et stegetermometer, så ved du præcis hvornår lårene har fået nok. Du skal helst ramme en kernetemperatur på 75 grader på andelår, da de helst ikke må være rosa, som andebryst ellers gerne må.

Flere opskrifter i airfryer her>>

andelår i airfryer

Andelår i airfryer

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
40 minutter

Ingredienser

  • 2 andelår ca. 350 gram pr. stk.
  • olivenolie
  • 0,5 tsk tørret rosmarin
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kom andelårerne ned i airfryeren og spray eller pensel dem med olivenolie.
  • Kryr med salt, peber samt rosmarin.
  • Steg andelårerne ved 180 grader i 25-30 minutter. Vend dem evt. undervejs.
  • Giv dem 3-4 minutter ved 200 grader til sidst, med skindsiden op. Hold øje med dem, så de ikke får for meget.
  • Tjek med stegetermometer at kernetemperaturen er lige under eller omkring 75, alternativt kan du stikke hul med en kødnål og tjekke om kødsaften er klar.
  • Lad andelårerne hvile 5-10 minutter inden de serveres.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Opskrift på andelår

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at min foretrukne måde at spise andelår på er confiterede andelår, som også er den opskrift vi bruger til jul. Jeg måtte dog lige teste, hvordan de blev i airfryeren, når de ikke var confiterede først. Og det blev superfint. De sidste år har jeg købt førdigconfiterede andelår men jeg synes, de er blevet sværere at finde i god kvalitet. Ofte er de sous-videt og det synes jeg ikke er lige så godt.

Og vi kan næsten ikke tale andelår, uden at nævne de sprøde andelår på grill. De er jo uhørt gode.

Prøv også: Andebryst i airfryer

Har du rester?

Er du så heldig at have rester af andelår, så kan jeg anbefale at putte dem i din morgenomelet. Ja, det lyder måske lidt mærkeligt, men det smager superlækkert. Se selv her: Omelet med and

Du kan også bruge dine rester af and fra juleaften i en skøn og sund kålsalat med and i juledagene.

Opskrifter til julemiddagen

Hvis du mangler opskrifter til julemiddagen, kan du tage et kig på e-bogen Madbandittens populære juleopskrifter. Opskrifterne til julen er samlet i en PDF som du får tilsendt på mail i et lækkert printvenligt hæfte. E-bogen er lige til at tage med i køkkenet, når der skal laves julemiddag eller søde sager.

andelår i airfryer

Prøv PLUS gratis i 7 dage

Få adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

Altsammen gratis de første 7 dage.

Ja tak – start prøveperiode nu!

MadbandittenPLUS

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Andelår i airfryer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?