Vinder af billet til inspirationsaften


Er I lige så spændte som mig? Jeg er i hvert fald pivspændt!

Men før jeg afslører de to vindere, vil jeg takke jer rigtig meget for al den fine feedback. Det har været både fornøjeligt og brugbart at læse, hvad I bruger Madbanditten til. Og det har givet mig masser af inspiration til, hvad jeg kan skrive om fremover, så tak for det!

Men nu til de to vindere…

Den ene vinder har jeg udvalgt helt selv og uden tilfældig lodtrækning. Og den billet har jeg valgt at give til Charlotte, som har bloggen Sund for Sjov. Charlotte er holistisk vægttabsterapeut og hjælper folk til varige vægttab. Jeg ved, at Charlotte selv har anvendt mindfulness og meditation i sin egen vægttabsrejse, og jeg synes, at denne inspirationsaften passer lige ned i Charlottes værktøjskasse. Og så har jeg mødt Charlotte en enkelt gang, da hun gav mig en helt fantastisk NADA-behandling, og hun er det skønneste væsen. Så Charlotte, vi to skal til inspirationsaften sammen til august, og det glæder jeg mig rigtig meget til!

Den anden billet skulle udloves på ærlig vis, ellers er der ikke meget sjov ved sådan en konkurrence. Jeg lavede derfor lodder for alle deltagerne – minus Charlotte – og spredte dem ud på bordet.

Og så hidkaldte jeg mine to små hjælpere. Og lad mig bare sige, at de gik ind i projektet med liv og sjæl. Okay, måske den ene mere end den anden…

Tadaaah! Stort tillykke Sofie. Jeg glæder mig til at møde dig! Send mig din e-mailadresse på janefaerber[snabel-a]gmail.com og så aftaler vi nærmere.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Vinder af billet til inspirationsaften”

Skriv en kommentar

 1. Hjertelig tillykke til Charlotte og Sofie.
  Glæder mig til at høre om jeres tur.
  Og hvor er det nogle vidunderlige børn du har Jane.
  Jeg er så fascineret af din blog. Jeg bliver så varm om hjertet. Du kan det der med billeder og tekst.
  Hvis en af jer mod forventning skulle blive forhindret træder jeg gerne til som substitut.
  God sommer dag
  Siff

  Svar
 2. JUUUBIIIII :-) :-) Jane du er for dejlig! Jeg glæder mig vildt til denne aften .. faktisk allermest til at møde dig igen og hønse ;-) Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at møde Sofie og lære noget nyt om mad. Tusind tak :-*
  Kram Charlotte

  Svar
 3. Tillykke til alle 3 :-) Håber I får en inspirationsrig og spændende aften!!

  …og Jane, hvor er dine unger bare vildt skønne og kønne!

  Svar
 4. Haha super fede billeder af dine unger, jeg er vild med det fuldstændig uimponeret ansigtsudtryk, alle tiders :)
  Hav en god aften :)

  Svar