Anbefaling: LCHF-husmanskost


I går kom posten med en pakke til mig fra favoritboghandlen Ad Libris. Genial bogshop, hvor man kan få fingrene i alle svenskernes LCHF kogebøger. Mit valg var faldet på Anna Halléns LCHF husmanskost, og den er akkurat lige så lækker indeni, som den er udenpå. Spækfyldt med lækre og appetitlige og overkommelige LCHF-venlige opskrifter, og så får vi oven i købet Annas egen historie med i købet. Anna oplevede, som flere andre, at hun blev tyk af gentagne gange at forsøge at tabe sig ved at holde sig til sundhedsmyndighedernes anbefalinger af fedtfattig livsstil og kaloriereduktion. Anna blev bare tykkere og tykkere, indtil hun vendte kostpyramiden på hovedet og skar kulhydraterne fra til fordel for protein og mere fedt. Virkelig inspirerende læsning.

Billedet er taget fra Anna Halléns side og jeg fjerner det naturligvis, hvis det af ophavsretslige grunde ikke må vises her.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Anbefaling: LCHF-husmanskost”

Skriv en kommentar