Hvem kan huske amagermaden? Den hvor man klapper en skive rugbrød sammen med en skive franskbrød? Ved ikke om det er et sært levn fra min barndom i Jylland – haha!
Anyway, denne opskrift på Low Carb-venlig amagermad fandt jeg i en af mine gamle LCHF-bøger, som vel snart har mere end 10 år på bagen. Den er lavet af en skive Low Carb-toastbrød klappet sammen med en skive stenalderbrød/kernebrød. Og så fyldt med salat, ost, spegepølse og pesto. Jeg spiser ikke længere selv disse brød men det her ser sgu meget lækkert ud. Det må jeg indrømme.

Amagermad med spegepølse og ost
Føj til favoritter Føj til favoritter Print PinIngredienser
- 1 skive kernebrød/stenalderbrød
- 1 skive toastbrød
- 1 spsk pesto
- 4 skiver spegepølse
- hjertesalat
Sådan gør du
- Smør brødskiverne med pesto og fordel resten af fyldet ovenpå.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Dine egne noter


Energiberegning
PR. PORTIONLow Carb amagermad
Sammenlignet med en normal amagermad er denne ret kulhydratfattig. Den er dog selvsagt bøvlet at lave, hvis man først skal bage begge brød. Men i den situation at man fx havde begge brød i fryseren, er sådan en klapsammen jo hurtigt lavet. Og skal du bruge en madpakke til tur, er denne nem at have med.
Som næsten altid når brød er i centrum, bliver proteinindholdet lavt og fedtindholdet højt. Det er ikke den optimale sammensætning til at opnå god mæthed. Men alting behøver jo ikke være optimalt og er du frisk på det, kan du prøve denne Low Carb amagermad.
Den er i øvrigt (selvfølgelig) også glutenfri.

0 kommentarer til “Amagermad med spegepølse og ost”