Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Low Carb Junkfood

Opskrifter på junkfood der både er sundt og Low Carb? Ja, det findes faktisk lige her. Du finder her en masse inspiration og opskrifter på hjemmelavet junkfood. Opskrifter på junkfood som både er glutenfrit og sukkerfrit.

Sundt fastfood skal der bare til nogle gange! Generelt lever jeg naturligvis sundt, men nogle gange skal der bare noget snasket junk på bordet. Det kan fx være når man har tømmermænd! Og ja, det har man jo altså ind imellem. Måske 1. jaunar? Og det er også selvom man (jeg) driver en sundhedsblog…

Sundt fastfood og snasket junk

Herhjemme spiser vi også ind imellem fastfood og junkfood. Både den sunde og hjemmelavede junkfood men også noget der er købt fra grillbaren.

Det er dog ikke så ofte at vi henter noget fra grillbaren, men en sjælden gang imellem kan jeg godt spise en shawarmasalat. Det jeg som oftest vælger er en god burger. Den an oftest bestilles uden brød – da jeg jo spiser Low Carb. Det er nemt og lækkert og kan fåes de fleste steder. Faktisk er der flere og flere som fx Max Burger og Halifax der tilbyder en burger uden brød.

Hvis jeg er mega overskudsagtig laver jeg min egen tømmermændsmad. Ellers får jeg Søren til det ;-) Og her hjælper Low Carb (High Fat) pincipperne junkfood godt på vej. Både fed og salt mad, er jo ofte det man lige har brug for. Særligt efter en lang aften / nat i byen. Man kan jo både få pizza, cheeseburger, shawarma og endda onion rings! Er der noget du savner?

Burger og pizza i lange baner

Både burger og pizza har jeg virkelig mange opskrifter på. Som skrevet er burger virkelig nemt at lave Low Carb. Du fjerner faktisk bare brødet. Og enten erstatter du det med Low Carb burgerboller og ellers evt. blot med salat, portobellosvampe – eller slet ingen ting.

Jeg har også lavet Fyldte peberfrugter med cheeseburger-fyldBearnaiseburgerFiskeburger med tatarsauceCrispy chicken burger med coleslawLammeburger med myntepestoKeto-burger med løgringeKeto-burger med chorizo og guacamoleMorgenmadsburger à la McMuffin… jeg kunne blive ved. Måske skal de have sin egen kategori?

Low Carb pizza har jeg også lavet i rigtig rigtig mange versioner. Den mest populære var længe den famøse blomkålspizza – både denne med kødboller men også Blomkålspizza med kylling og grøntFast og næsten sprød blomkålspizza og Blomkålspizza med skinke og oliven.

Men siden er kyllingepizzaen kommet til og den har vist overtaget førstepladsen. Der findes også versionen Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta og Proteinrig pizzasandwich.