Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Hvad er striks LCHF?

Striks LCHF er det samme som keto. Når du spiser striks LCHF / keto ligger mængden af kulhydrat, af dine samlede måltider, helt nede på 20-30 g. i alt. Man spiser derfor hovedsagligt grøntsager, kød og fedt. Og der er ofte ikke plads til low carb brød og kager. Men det afhænger også af dig, dit mål og din kontekst.

Hvis du gerne vil spise både low carb brød og kage og måske også lidt nødder, bær og rodfrugter, kan du naturligvis også det. Så vil mængden af kulhydrat dog snige sig op og det er så ikke længere en striks LCHF-kost men bare “en almindelig” low carb kost, eller hvad vi nu skal kalde det.

Hvad må man spise på striks LCHF?

Man spiser hovedsagligt kød (protein), overjordiske grøntsager og fedt. Derfor er det også nemt at navigere i en striks LCHF kost. Man kan simpelthen spørge sig selv; Er det en overjordisk grøntsag? Er det kød/protein? Er det et fedt mejeriprodukt? Er det naturligt fedt? og hvis svaret er nej, skal man ikke spise det. Så nemt er det naturligvis ikke altid, det ved jeg godt. Men heldigvis er der en række fordele ved striks LCHF der gør at det bliver en del nemmere.

Vægttab og striks LCHF

Mange bruger striks LCHF / keto til vægttab. Det skyldes at det både stabilisere blodsukkeret og nedsætter appetitten. Derfor føles det ikke ubehageligt at være i kalorieunderskud, som mange måske kender det fra en traditionel “slankekur” hvor man kan gå og være sulten hele tiden eller crave efter noget sødt.

Derfor er striks LCHF heller ikke nogen slankekur. De som starter på low carb kost går som regel ikke tilbage til deres tidligere high carb kost. Simpelthen fordi de trives langt bedre med deres nye livstil. Mange gør i stedet det, at de efter en periode på striks LCHF / keto begynder at lægge lidt flere kulhydrater til deres kost og derfor blot spiser low carb. Den bedste “kur” er jo også den du kan holde på den lange bane.

Striks LCHF madplan

Hvis du gerne vil have en madplan der kan hjælpe dig igang med din low carb livsttil har jeg flere muligheder. Du kan starte på mit Keto Kickstart online kursus, der løber over 6 uger, hvor du hver dag bliver guidet igennem din nye livstil af mig. Enten ved at lytte eller læse. Samtidig får du opskrifter, madplaner, madlister og en masse viden om striks LCHF / keto.

Du kan også vælge at købe en af mine Keto-madplaner. Der er en til hver årstid og noget for enhver smag. Det er inklusiv indkøbslister og du får den tilsendt som PDF som du nemt kan printe og tage med dig, både på indkøbstur og i køkkenet.