Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Mad til fryseren

Når man har en travl hverdag kan mad i fryseren bare være guld værd. Det at kunne lægge bekymringerne omkring “hvad skal vi spise til aftensmad?” på hylden for en aften, kan bare give så meget overskud til alt muligt andet. Så kan man i stedet hive sund fryse mad op fx en dejlig gryderet og servere lækker aftensmad lynhurtigt.

Derfor har jeg her på siden samlet mange af mine opskrifter som er fryseegnede retter. Det betyder ikke, at opskrifter der ikke figurerer her på siden, ikke er frysegnet mad, men jeg har samlet alle mine favoritter når der skal food preppes og fryseren skal fyldes op.

Sunde fryseegnede retter

Sammen med alle retterne fx suppe og gryderetter som kan fryses, finder du også flere opskrifter som ikke er én ret i sig selv men som jeg alligevel synes er rigtig fedt at have i fryseren. Det gælder fx chaffler, kyllingevafler, pizzabunde, grøntsagsbrød og pulled pork. Så er det virkelig nemt bare at hive en vaffel op af fryseren og lave en lækker frokost eller tage den med på madpakke. Du kan læse lidt mere om hvordan jeg food prepper her.