Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Low Carb vegetar

Det kan godt lade sig gøre at spise både Low Carb og vegetarisk. Det kræver dog, at du har styr på dine kulhydrater. Ofte vil man som vegetar spise en masse kulhydrater for at kompensere for det mættende kød. Derfor er det vigtigt, hvis du vil spise Low Carb, at du planlægger dine måltider lidt anderledes. Opskrifterne her på siden kan hjælpe dig med det.

Du kan naturligvis også bruge opskrifterne, selvom du ikke spiser low carb. Så kan du blot supplere med kartofler, ris, pasta eller andre kornprodukter.

Low carb køderstatninger

En nyere fælde, som mange desværre falder i, er at spise  ‘køderstatningsprodukter’. Køderstatningerne markedsføres som det sunde valg, men i virkeligheden kan de sidestilles med junkfood. Det er nemlig yderst forarbejdet mad. Så spis hellere grøntsager, bønner, linser eller andre proteinholdige fødevarer og vegetariske produkter, som du laver fra bunden.

Opskrifterne her på siden indeholder ingen kornprodukter, ingen sukker og heller ingen af de junk-lignende ‘vegetarprodukter’ og køderstatninger.

Vegetar KETO

Du kan også finde flere opskrifter, som indeholder så få kulhydrater, at du godt kan spise dem, hvis du spiser KETO. Men som udgangspunkt fungerer KETO og vegetar ikke helt optimalt sammen.

Når du spiser Keto – og altså max 20-30 g kulhydrat pr. dag – er du nødt til at hente noget af mætheden hos de animalske proteinkilder, da de er så godt som kulhydratfrie. Det er simpelthen for svært at blive mæt på en vegetarisk KETO kost, hvor størstedelen af de fødevarer, man spiser indeholder kulhydrater. Du vil altså hurtigt ramme de 20-30 g. kulhydrat uden at være mæt.

Du kan naturligvis både spise æg og ost og bruge dem som primære proteinkilder. Så måske kan det i teorien godt lade sig gøre. Jeg tror dog ikke det er så appetitligt i længden at skulle spise æg og ost i de mængder.

Jeg anbefaler i stedet, at man spiser en mere liberal Low Carb / LCHF kost. Det giver dig langt mere variation. Og en almindelig Low Carb kost kan stadig godt være både sund og slankende!

MadbandittenPLUS

Mange af mine vegetariske opskrifter ligger lidt højere ift. indholdet af kulhydrat sammenlignet med de opskrifter, der indeholder kød. Med MadbandittenPLUS kan du se energiberegningerne på alle mine opskrifter og derved se fordelingen af kulhydrater, protein og fedt – og naturligvis indholdet af kalorier.

Low carb vegetar opskrifter

Til dig der spiser Low Carb Vegetar har jeg også lavet en e-bog. Bogen er til dig der gerne vil spise Low Carb og vegetarisk – eller som blot ønsker nogen flere kødfrie måltider.

I e-bogen viser jeg dig, hvordan du kan spise en sund og varieret Low Carb kost uden kød. Der er fokus på, hvordan du får tilstrækkeligt med letoptageligt protein, uden at kulhydratindtaget bliver for højt. Derudover er opskrifterne med hele og uforarbejdede madvarer. Samtidig er opskrifterne nemme og hurtige at lave.