Endnu ikke medlem?

Det lader ikke til at du har et medlemskab endnu. Køb adgang til MadbandittenPLUS her, hvis du gerne vil have del i alle fordelene.

  • Energiberegning på alle opskrifter
  • Gem favoritopskrifter
  • Slip for annoncer
  • Se alle podcasts
  • Læs alle vidensartikler
  • Lav madplaner med indkøbslister

Månedlig - 49,- pr. måned

Årlig - 30,- pr. måned

Allerede medlem?

Keto-venlige opskrifter med max 5 g kulhydrat

Jeg har lavet denne kategori med opskrifter med højst 5 g kulhydrat, så det bliver nemmere at finde opskrifter, der passer til din livsstil i de perioder, hvor du spiser Keto. Keto er, som du ved, max 20 g kulhydrat om dagen og selvom du selv kan forvalte dem over din dag, kan det være rart at have et samlet arkiv at gå på opdagelse i.

Samlingen her er dog langt fra fyldestgørende, så husk at gå på opdagelse i det store opskriftarkiv også.

Er det Keto opskrifter?

Jeg synes, at Keto opskrifter er et udtryk, vi skal være forsigtige med at bruge, for det er ikke opskriften, der ‘er Keto’. Det er dit samlede kulhydratindtag over dagen, som gør din kost Keto.

Folk, der spiser Keto, gør det på et væld af forskellige måder. Nogle følger et helt almindeligt måltidsmønster med tre måltider om dagen, mens andre foretrækker kun at spise to gange. Enkelte vælger at have dage, hvor de kun spiser ét måltid.

Alt dette har selvfølgelig indflydelse på hvor mange kulhydrater, man har til rådighed pr. måltid og netop derfor har jeg lavet kategorien med opskrifter med max 5 g kulhydrat. Det betyder ikke at du max må spise 5 g kulhydrat pr. måltid på Keto. Det er bare min måde at give dig en række helt kulhydratfattige opskrifter.

Har du fx brugt 3 g kulhydrat på din morgenmad, 7 g på din frokost, jamen så har du faktisk 10 g til rådighed til aftensmaden og så kan du lige så godt udvide dine valgmuligheder. Tjek derfor også kategorien med max 10 g kulhydrat.