Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Is og ispinde

Her på siden finder du mine bedste opskrifter på low carb is og ispinde. Der er både flødeis, yoghurt-is, ispinde, sodavandsis, parfait, smoothieis, iskaffe og børnevenlige frugt-is.

Is uden sukker

Mine isopskrifter er uden sukker og det ændrer lidt på konsistens og smag. Smag derfor altid isen til inden frysning, så du rammer den grad af sødme, du foretrækker. Jeg er vant til et liv uden sukker og sødt hvilket opskrifterne nok bærer lidt præg af.

Jeg søder også nogengange med frisk eller tørret frugt og så tager jeg de ekstra kulhydrater med. Det står dig naturligvis frit for at vælge dem fra, hvis de ikke passer ind i din kost eller livstil.

Flødeis vs. mælkeis

Jeg laver som regel mine is på fløde og ikke mælk. Spørgsmålet om hvorfor mælk ikke er low carb, når fløde er, har jeg fået mange gange. Mælk og fløde indeholder nemlig ca. lige mange kulhydrater pr. 100 g.

Mit svar er som oftest, både når det gæler is og fx kaffe, at fløde ofte hurtigere giver en følelse af mæthed – eller man når kvalmegrænsen hurtigere. Det er vel de færreste der har lyst til at drikke 2 dl fløde.

Det handler både om mængderne og selvfølgelig om fedtindholdet. Og så lidt om mælkeproteinet. Men mest det første.

Sunde ispinde til ungerne

Her på siden finder du også en masse lækre is lavet på både smoothie, greenies og frisk frugt. Oftest bruger jeg de eksotiske frugter såsom ananas, mango, papaya, vandmelon og banan. Det synes jeg fungerer bedst. Vindruer er også helt geniale frosne, de smager som ren slik.

Men du finder også sunde is lavet på primært grøntsager såsom denne Grøn smoothie is  og hindbær-is (med en grøn overraskelse).

Is uden mælkeprodukter

Jeg har også en del opskrifter på is uden mejeriprodukter. Det gælder både mange af smoothie-isene og frugt-isene fx Grøn is til hverdagsbrug.

Men jeg har også lavet nogen med cashewnødder, mandelmælk og hasselnøddesmør som minder om flødeisene. Det er fx disse: Hasselnødde-isMælkefrie ispinde med kakaosmag og Mælkefri is lavet på cashewnødder.

Er is keto?

Du kan sagtens få plads til is på KETO. Om noget er keto afhænger nemlig ikke af madvarerne eller opskrifterne. Keto handler om at spise få kulhydrater (20-30 g) samlet set i løbet af hele dagen.

Det kan derfor være en god ide, at vælge en is der ikke ligger højt ift. kulhydrat pr. portion. Eller spise lidt mindre af det. Er dit mål vægttab, skal du dog også have for øje hvor mange kalorier du indtager. I denne sammenhæng er is, særligt flødeis, en af dem der virkelig lægger til på kaloriekontoen.