Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Low Carb gæstemad

Måske spiser du selv Low Carb / KETO / LCHF og skal have gæster? Eller måske får du en gæst på besøg som spiser Low Carb? Uanset vil du her kunne finde et stort udvalg af virkelig lækkert gæstemad som alle kan spise.

Gæster til middag

Når jeg selv får gæster, tænker jeg faktisk ikke så meget over om det jeg serverer er Low Carb eller ej. Jeg sammensætter bare en menu ud fra det jeg nu lige har lyst til at lave og servere. Det kunne fx være Limemarineret laks med rødløg og kapers til forret, Kalvemørbrad med trøffelsauce og Pommes Anna af rodfrugter til hovedret og naturligvis den lækre og mega populære  Bedste chokoladekage uden mel til dessert. Det afhænger naturligvis også lidt af sæsonen…

Nem gæstemad

Mit aller bedste tip til nem gæstemad er simpelthen planlægning og at lave noget af maden (hvis ikke nærmest det hele) dagen før. Der er ikke noget værre end at stresse i køkkenet hele aftenen og næsten ikke have haft tid til at side nede ved sine gæster og slappe af og snakke. Derfor er jeg virkelig stor tilhænger af nem gæstemad der bare lige skal opvarmes og anrettes på dagen.