Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Drinks- og cocktailopskrifter

Du finder her på siden alle mine bedste drinksopskrifter. Der er de fleste klassiske drinks og cocktails både Espresso martiniMojito uden sukkerMargaritaStrawberry daiquiryBloody Mary og Piña Colada.

Drinks og cocktails uden sukker

Desværre indeholder drinks og cocktails ofte en masse sukker. Det kommer fx fra simplesirup, juice, likør og noget alkohol som har tilsat sukker. Jeg har dog lavet alle drinks og cocktails her på siden sukkerfri og i stedet brugt sødemiddel som fx Sukrin.

Egentlig bryder jeg mig ikke så meget om smagen af sødemiddel. Hvis du har det på samme måde kan du vælge, at lave de fleste cocktails uden sødemiddel eller med en simplesirup lavet på almindeligt sukker.

Sukkerfri simplesirup

De opskrifter på cocktails hvor der skal bruges en sukkersirup / simplesirup har jeg i stedet lavet en med SukrinMelis. Opskriften på simplesirup uden sukker finder du på opskriften for champagnecocktail med pink grape og rosmarin.

Opskriften på den sukkerfri simplesirup er en slags basissirup uden smag. Du kan også bruge opskriften hvis du gerne vil lave fx vaniljesirup, sirup med bær eller en anden smag, det skal blot tilsættes i opvarmningen af siruppen og gerne have lov til at trække lidt inden det sies fra.

Cocktails, drinks og Keto

Kan man drikke cocktails og drinks (alkohol) hvis man spiser Keto? Hvis du i en længere periode har spist Keto, skal du være forsigtig med alkohol generelt.

Det skyldes at alkohol i den ketogene tilstand slår op til 5 gange hårdere, så derfor skal du altså være forsigtig med mængderne. Du kan læse meget mere om Keto og alkohol her.

Cocktail og drink med eller uden alkohol

For tiden drikker jeg ikke så meget alkohol. Derfor har jeg lavet flere af drinksopskrifterne uden alkohol – altså en slags mocktail.

Rigtig mange drinks smager dejligt uden alkohol også. Men det ser bare lidt mere festligt ud i glasset. Særligt hvis der er noget, der skal fejres.