Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne
Bone broth opskrift på sund collagen suppe

Bone broth

Bone broth – den helende drik. Hvorfor er det så sundt og hvordan laver man det?

Hvad er carnivore diæten?

Carnivore diæten er en kost, hvor du kun spiser madvarer fra dyreriget. En slags omvendt veganisme, kan man sige. Du fravælger altså alt, der kommer fra planteriget og spiser ingen grøntsager, frugt eller anden planteføde.

De fleste carnivores lander hurtigt på en kost, hvor de spiser kød, fedt og salt.

Hvad må man spise på carnivore?

Som sagt spiser man kun madvarer fra dyreriget og mantraet kød-fedt-salt er godt at have i baghovedet. Mange carnivores spiser også æg og enkelte spiser også en lillesmule ost og mejeriprodukter.

Følger man carnivore i sin rene form får man meget få kulhydrater, ofte under 5-10 g om dagen (æg og skaldyr indeholder små mængder kulhydrat). Det gør carnivore til en Ketogen Diæt. Men det er samtidig vigtigt at være opmærksom på at spise proteinkilder med godt fedtindhold eller lægge fedt til ved siden af. Du kan ikke spise carnivore og trives med mager kylling og fisk.

Carnivore opskrifter

Mine carnivore opskrifter tager udgangspunkt i madvarer fra dyreriget. I enkelte af dem vil du finde lidt krydderier, hvidløg, citronsaft, sennep og ind imellem lidt pofiber eller loppefrø. Disse ting er IKKE en del af carnivore diæten og du bør selv vælge disse fra (medmindre du er ligeglad med de små mængder).

De fleste, som har langvarig succes med carnivore diæten, bruger dog ikke carnivore opskrifter. De spiser bare kød, fedt og salt og altså hverken vafler, ostebrød og lign. Hav evt. det i baghovedet og lad disse ting spille en minimal rolle, hvis du ønsker at se gode resultater med carnivore.

Læs mere om carnivore diæten her.