Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Asiatiske opskrifter

Her finder du næsten 100 forskellige asiatiske opskrifter. Der er opskrifter fra hele Asien, både Indien, Vietnam, Malaysia, Thailand, Japan, Kina, Korea samt Mellemøsten.

Indiske opskrifter

Nogle af de asiatiske opskrifter her er flest af er, udover de Thailandske, nok de indiske opskrifter. Det er lige før at den indiske mad ville kunne bære deres helt egen kategori. Den mest populære opskrift er klart Butter chicken. Hvis du endnu ikke har prøvet den, kan du roligt gøre det. Du vil ikke blive skuffet. Det er en klassiker som vi også ofte spiser herhjemme og er en favorit blandt både børn (okay… teenagere) og voksne.

Derudover kan du også prøve Chicken Korma med blomkålsris og raita-dressingTandoori kylling, Linsesuppe med tomat og kokosmælk (dhal), Naan-brød uden mel, mælk og ægTikka Masala med kyllingIndisk kylling i cremet spinatIndisk simremad med lækre toppings, Hurtig indisk lammeret eller Indisk salat med appelsin, koriander og birkes.

Thai-mad i lange baner

Da vi har rejst til Thailand i mange år, er der virkelig meget thai-inspireret mad her på bloggen. Ofte har jeg fundet inspiration på vores rejse og efter jeg er kommet hjem, har jeg forsøgt at genskabe den lækre madoplevelse for så at dele den med jer.

Gode eksempler på det er fx Larb- Lun asiatisk salat med svinekød, Chicken CashewThai-kylling i salatbåde, Marineret thai steak med kokos og limeThai Beef Salad med oksekødThaisuppe med kokosmælk og kyllingPad Thai med spidskåls-nudler og peanutbuttersauce eller Massaman curry.

Opskrifter fra Japan

De mest populære opskrifter fra Japan er klart opskrifterne på Low Carb Sushi. Prøv fx Sushi-cones med rejer og wasabidip, Sushi med blomkålsris og Spicy Tuna Roll med blomkålsris.

Derudover er der Japanske opskrifter på Poke bowl med tun, avocado og edamamebønner og stærk chilidressingGrillede grøntsager med misomayoSalatbowl med Teriyakilaks og den populære Okonomiyaki.

Noget af det jeg virkelig elsker er frisk tun. Særlig lavet som Lynstegt tun med sesam fx med chilimayo eller wasabi-mayo. Mums!

Mad fra Kina

Jeg har også lidt forskellige opskrifter på kinesisk mad, det er fx Peking and som er en af mine kinesiske favoritter! Denne her er naturligvis lavet i en Low Carb version uden sukker. Hoisinsaucen er nemlig helt hjemmelavet – og det tager faktisk kortere tid end man lige tror. Men altså, det er også helt ok hvis du bare lukker øjenene for sukkerindholdet og bruger den færdige version – No judgement herfra!

Udover Piking and er der også opskrifter på Kinesisk svinekød (char siu)Kung Pao Kylling og Kinesisk oksekød med broccoli. Nå ja, og så er der også en hel masse opskrifter som er asiatisk / kinesisk inspireret – men er lidt i tvivl om hvor jeg skal placere…

Vietnamesisk mad

Vietnamesisk mad er jo også altid bare virkelig lækkert. De lækre sprøde friske salater, det krydrede kød, skøn marinade og de stærke og søde smage som det vietnamesiske køkken alt sammen byder på, er jo altså bare for godt!

Nogle af de mest populære vietnamesiske opskrifter er Spicy PhởBánh mì salatVietnamesiske kødboller,  Kimchi, Vietnamesiske forårsruller med rejer og avokado og Vietnamesisk salat med kylling.

Mad fra Mellemøsten

Efterhånden ligger jeg inde med MANGE mellemøsteligt inspirerede opskrifter. Særligt er jeg vild med det Libanesiske køkken. Den mellemøstlige mad smager jo bare skønt med masser af smag, få ingredienser og de mange skønne varme krydderier og krydderurter. Humus, Shawarma, kebab, falafler, fladbrød, tahin og yoghurtdressinger i lange baner.

Nogle af mine personlige favoritter er Libanesisk kålsalat med krydderurter, Fladbrød med kødboller, kålslaw og yoghurtdressingFladbrød med halloumi og yoghurtdressingShawarma-salat med kyllingKebabsalat med chilidressing og humusBroccoli-falafler med yoghurt-tahin dip og ikke mindst Regnbuesalat med humus.