Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Vegetarisk og Low Carb aftensmad

For at spise både low carb og vegetarisk kræver det at du har styr på dine kulhydrater. Som vegetar spiser man sig ofte mæt i en masse kulhydrater som erstatning for kød. Hvis du samtidig vil spise Low Carb er det derfor vigtigt at du planlægger dine måltider. Både her på siden og i alle de vegetariske opskrifter, kan du hente hjælp til at opnå mæthed uden at komme for højt i kulhydrat.

Alle kan selvfølgelig bruge opskrifterne, om de spiser Low Carb eller ej. Man kan evt. vælge at tilføje pasta, ris, brød eller andre kornprodukter.

Vegetarisk KETO

Som udgangspunkt anbefaler jeg ikke at man spiser vegetarisk eller plantebaseret KETO. Du kan godt finde opskrifter her på siden, som muligvis vil kunne fungere sammen i en keto kost. Men for ikke at få alt for lidt at spise, for at blive mæt nok og/eller for at få protein nok, er du nødt til at spise kød til dine andre måltider.

Når man spiser plantebaseret har de fleste af de fødevarer man spiser et højt indhold af kulhydrat. Man vil altså hurtigt ramme de 20-30 g – muligvis uden at være blevet mæt eller have fået protein nok.

Du kan selvfølgelig vælge at dine proteinkilder skal være fx ost og æg, men jeg tror desværre ikke det bliver så appetitligt i længden pga de store mængder der skal til.

Jeg ville i stedet vælge at du spiser en mere liberal Low Carb / LCHF kost. Det giver langt mere variation. Og en almindelig Low Carb kost hvor man spiser op til 50 g kulhydrat dagligt, kan både være sund og slankende!

Vegetariske opskrifter til alle måltider

Vil du gerne spise mere vegetarisk men gerne stadig spise Low Carb, så er e-bogen Low Carb Vegetar noget for dig. Find den her: Low Carb Vegetar.