Quesadilla, mexicansk aftensmad med spicy kylling

Mexicansk quesadilla med spicy kylling

Her får du opskriften på de lækreste mexicanske quesadilla med fyld af spicy kylling. For at gøre opskriften Low Carb/Keto-venlig er de traditionelle mel-tortillaer udskiftet med blomkålstortilla.

Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Low carb aftensmad med kylling

Her på siden finder du alle mine low carb opskrifter med kylling som hovedingrediens. Det er primært aftensmad du finder her, men mon ikke der også er sneget sig lidt morgenmad og frokost ind også?

Der er rigtig mange populære opskrifter med kylling, her kan blandt andet nævnes DjævlekyllingKyllingepizza og Butter chicken. Hvis du endnu ikke har prøvet dem, kan du trygt starte der.

Aftensmad med kyllingebryst, kyllingelår og hel kylling

Jeg bruger ret ofte kyllingebryst i mine opskrifter. Jeg tror det er lidt ligesom hakket oksekød – at det bare er nemt og altid falder i god jord hos hele familien.

Kyllingebryst kan dog også blive en ret kedelig fornøjelse hvis det bliver for tørt. Prøv fx Kylling i hvidløgssmør- Kyllingebryst i sig selv er jo dødkedeligt – men her er det bare simpelt, saftigt og lækkert!

Hvis du mere er til en helstegt kylling kan du prøve opskriften Helstegt kylling i ovn – som er den måde jeg altid tilbereder der. Men jeg har også opskrifter med KyllingelårKyllingefrikadeller og overlår. 

Madplan til aftensmad med indkøbsliste

Har du brug for en nem og lækker madplan til aftensmad i hverdagene, så se mine nemme madplaner med opskrifter og indkøbslister her: Keto-Madplaner