
+ Aftensmad – max 30 min.
Her finder du alle mine opskrifter på hurtig aftensmad. Opskrifterne tager omkring 20-30 min. at tilberede. Nogle endnu mindre.
Selvom jeg skriver ‘aftensmad’ kan alle opskrifterne naturligvis også bruges til både frokost og/eller morgenmad. Pointen er at det er simpelt og nemt og at der, vigtigst af alt, hurtigt står mad på bordet.
Se ofte stillede spørgsmål om Aftensmad – max 30 min.Endnu ikke medlem?
Det lader ikke til at du har et medlemskab endnu. Køb adgang til MadbandittenPLUS her, hvis du gerne vil have del i alle fordelene.
- Energiberegning på alle opskrifter
- Gem favoritopskrifter
- Slip for annoncer
- Se alle podcasts
- Læs alle vidensartikler
- Lav madplaner med indkøbslister
Aftensmad på 30 minutter – Nemme og sunde hverdagsfavoritter
Leder du efter nem og hurtig aftensmad, der kan være klar på 30 minutter? Så er du landet det helt rigtige sted. Her får du inspiration til lækre low carb-retter, som passer perfekt ind i en travl hverdag, hvor tiden i køkkenet gerne må være kort, men maden stadig nærende og lækker.
Hvorfor vælge aftensmad på 30 minutter?
Når hverdagen kører i højt tempo, kan det være svært at finde overskuddet til at stå længe i køkkenet. Jeg er også ret stor fan af de nemme løsninger. Særligt med lidt planlægning kan du lave sund, hjemmelavet aftensmad på 30 minutter eller mindre – også selvom du spiser LCHF, Keto eller bare gerne vil undgå sukker og stivelse. Hvis du skal have inspiration til hvordan, kan du læse mit indlæg om Food prep til hele ugen.
Gode tips til hurtig madlavning
Vil du gerne gøre madlavningen endnu nemmere? Her er nogle tips, der sparer tid i hverdagen:
-
Planlæg ugens måltider og lav én stor indkøbsliste med MadbandittenPLUS. Eller brug mine færdige kostplaner og madplaner.
-
Hav altid basisvarer på lager fx æg, snittede grøntsager og kød (evt. færdigstegt) i køleskabet.
-
Brug færdigsnittede grøntsager eller frosne grøntsager som backup (læs om Food prep).
-
Lav dobbeltportioner og gem rester til morgenmad eller frokost dagen efter eller frys det ned. Find mine fryseegnede opskrifter her.