Airfryer fajitas med kylling


At lave fajitas i airfryer er sindssygt nemt. Det er vitterligt bare at komme kylling og grøntsager ned i skuffen, vende det sammen med krydderier, olivenolie og salt og så starte airfryeren. Efter 20 minutter er der serveret. Denne gang lavede jeg faktisk dobbelt op, fordi der så er ekstra til morgenmad og frokost.

Aifryer fajitas med kylling, kyllingefajitas på kun 30 min,.

Kyllingfajitas i airfryer

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Tilbehør fx.

Sådan gør du

 • Skær kylling, peberfrugter og rødløg i strimler og vend det sammen med revet hvidløg, tacokrydderi, olivenolie, sojasauce, salt og peber.
 • Kom fajitas-blandingen ned i airfryeren og giv det 18-20 minutter ved 180 grader.
 • Pres limesaft over før servering.
 • Server sammen med fx cremefraiche, guacamole, salsa og salat.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kylling og grøntsager i airfryer

Denne fajitas er med kylling. Det kan også sagtens laves med andet kød fx flanksteak, svinekoteletter eller fisk fx torsk eller laks se fx fajitas med oksekød. Ved siden af serverede jeg toppings i form af salsa, cremefraiche, chilier og avokado i skiver.

Det kan virkelig anbefales at servere min lækre guacamole til sammen med pico de gallo og evt. Grøntsagsfladbrød / Blomkålsbrød hvis du vil have en slags taco/tortillas til også. Fajitas rulles jo normalt i tortillas men jeg må indrømme, at jeg bare spiser det uden. Det er nemmest og det smager megegodt.

Hverdagsfajitas

Denne opskrift på fajitas i airfryer er nærmest en slags hverdagsfajitas. Den er super hurtigt lavet og det hele kyles bare ned i airfryerens skuffe.

Skulle jeg lave en ‘weekendversion’ ville jeg marinere kyllingen, så den fik mere smag og gøre lidt mere ud af tilbehøret. Men det gør heller ikke noget, der er forskel på hverdag og weekend, vel?

Jeg drømmer om at holde en fest med mexicansk menu en dag. Elsker simpelthen det køkken. Men jeg ender altid med noget mere… almindeligt. Jeg må tage mod til mig og gøre det en dag.

Vil du have flere airfryer opskrifter?

Så gå på jagt i mit voksende samling med airfryer-opskrifter. Du kan også kigge på min e-bog Keto Airfryer Opskrifter, hvor du får 30 nye airfryer-opskrifter i den helt kulhydratfattige ende i et lækker hæfte lige til at tage med i køkkenet, enten på iPad’en eller printet ud og sat i mappe.

Masser af texmex

Hvis du lige som jeg (og de fleste andre danskere) også elsker texmex kan du finde hele kategorien med mexicanske opskrifter lige her. Der er efterhånden virkelig mange opskrifter til både morgenmad, frokost og aftensmad.

Prøv fx en af de andre super populære texmex opskrifter med kylling: Chili con pollo, Tequila-lime kylling, Djævlekylling eller TexMex fad med kylling.

Airfryer fajitas - kylling og grøntsager i airfryer

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Airfryer fajitas med kylling”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Kære Jane

  Hvordan kommer du det i airfryen? Kommer du det i et fad, på bagepapir eller bare ned i kurven og så er det det?

  De bedste hilsner
  Julie

  Svar
  • Bare ned i kurven med det. Jeg har hverken papir eller fad i.

   Det smager så godt og er så nemt. Jeg skal klart have det snart igen :)

   Svar