Airfryer fajitas med kylling


At lave fajitas i airfryer er sindssygt nemt. Det er vitterligt bare at komme kylling og grøntsager ned i skuffen, vende det sammen med krydderier, olivenolie og salt og så starte airfryeren. Efter 20 minutter er der serveret. Denne gang lavede jeg faktisk dobbelt op, fordi der så er ekstra til morgenmad og frokost.

Airfryer fajitas med kylling

Kyllingfajitas i airfryer

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Tilbehør fx.

Sådan gør du

 • Skær kylling, peberfrugter og rødløg i strimler og vend det sammen med revet hvidløg, tacokrydderi, olivenolie, sojasauce, salt og peber.
 • Kom fajitas-blandingen ned i airfryeren og giv det 18-20 minutter ved 180 grader.
 • Pres limesaft over før servering.
 • Server sammen med fx cremefraiche, guacamole, salsa og salat.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kylling og grøntsager i airfryer

Denne fajitas er med kylling. Det kan også sagtens laves med andet kød fx flanksteak, svinekoteletter eller fisk fx torsk eller laks se fx fajitas med oksekød. Ved siden af serverede jeg toppings i form af salsa, cremefraiche, chilier og avokado i skiver.

Det kan virkelig anbefales at servere min lækre guacamole til sammen med pico de gallo og evt. Grøntsagsfladbrød / Blomkålsbrød hvis du vil have en slags taco/tortillas til også. Fajitas rulles jo normalt i tortillas men jeg må indrømme, at jeg bare spiser det uden. Det er nemmest og det smager megegodt.

Hverdagsfajitas

Denne opskrift på fajitas i airfryer er nærmest en slags hverdagsfajitas. Den er super hurtigt lavet og det hele kyles bare ned i airfryerens skuffe.

Skulle jeg lave en ‘weekendversion’ ville jeg marinere kyllingen, så den fik mere smag og gøre lidt mere ud af tilbehøret. Men det gør heller ikke noget, der er forskel på hverdag og weekend, vel?

Jeg drømmer om at holde en fest med mexicansk menu en dag. Elsker simpelthen det køkken. Men jeg ender altid med noget mere… almindeligt. Jeg må tage mod til mig og gøre det en dag.

Airfryer fajitas med kylling

Vil du have flere airfryer opskrifter?

Så gå på jagt i mit voksende samling med airfryer-opskrifter. Du kan også kigge på min e-bog Keto Airfryer Opskrifter, hvor du får 30 nye airfryer-opskrifter i den helt kulhydratfattige ende i et lækker hæfte lige til at tage med i køkkenet, enten på iPad’en eller printet ud og sat i mappe.

Masser af texmex

Hvis du lige som jeg (og de fleste andre danskere) også elsker texmex kan du finde hele kategorien med mexicanske opskrifter lige her. Der er efterhånden virkelig mange opskrifter til både morgenmad, frokost og aftensmad.

Prøv fx en af de andre super populære texmex opskrifter med kylling: Chili con pollo, Tequila-lime kylling, Djævlekylling eller TexMex fad med kylling.

Airfryer fajitas med kylling

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Airfryer fajitas med kylling”

 1. Kære Jane

  Hvordan kommer du det i airfryen? Kommer du det i et fad, på bagepapir eller bare ned i kurven og så er det det?

  De bedste hilsner
  Julie

  Svar
  • Bare ned i kurven med det. Jeg har hverken papir eller fad i.

   Det smager så godt og er så nemt. Jeg skal klart have det snart igen :)

   Svar