After Eight-ispinde


After Eight ispinde er bare altid en god idé!

After Eight ispinde - sukkerfri og børnevenlige. Opskrift her: Madbanditten.dk

After Eight-ispinde

Føj til favoritter Udskriv Pin
16
|
6 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk æggeblommer og SukrinMelis lyst og luftigt. Pisk fløden let sammen med vanilje og pebermyntedråber i en anden skål. Vend forsigtigt æggemassen ned i den piskede fløde.
 • Fordel flødemassen i isformene og frys dem i 5-6 timer eller natten over.
 • Smelt chokoladen i vandbad. Hæld eller smør chokoladen over de frosne ispinde eller lad chokoladen dryppe over i tynde stråler. Det ser så fint ud.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Is med mintchokolade

Jeg kan bare virkelig godt lide After Eight-is. Og mintchokolade. Og sådan cirka alting med mint. Og chokolade. Og selvom min familie råber LAKRIDS-IS, hver gang jeg spørger, hvilken is jeg skal lave, så overhører jeg dem ind og imellem og laver After Eight-ispinde. Du finder alle mine is-opskrifter her.

Når ungerne får fri fra skole i dag, er det tid til den årlige Tivolitur. Vi besøger Tivoli nogle gange om året, men én gang her om sommeren tager vi den store tur med turpas og det hele. Og ungerne elsker det selvfølgelig.

Normalt synes jeg den slags forlystelsesparker er rædsomme, men lige Tivoli synes jeg faktisk er hyggelig også. Eller også er det, fordi ungerne endelig er blevet store nok til at prøve nogle lidt mere spændende ting. Den gamle rutchebane er hovedattraktionen for dem. Eller var i hvert fald sidste år. Og så elsker jeg, at Den Flyvende Kuffert stadig hitter. Jeg synes, den er så superfin.

Så ikke meget arbejde for mig i dag, kan du nok regne ud.

After Eight ispinde - sukkerfri og børnevenlige. Opskrift her: Madbanditten.dk

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “After Eight-ispinde”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg har ikke haft problemer med hverken lakrids, rabarber eller bounty isen når jeg blot frøs den. Jeg har ingen ismaskine. Er dog lidt tilbageholdende med chokoladestykker i isen, tænker mig det faldet til bunden og ikke bliver fordelt.

  Svar
 2. Hej Jane, krystalliserer flødeisen ikke? Det synes jeg at få skreget ørerne fulde af, når man ikke har ismaskine?

  Svar
  • Jo lidt men is uden sukker får i det hele taget ikke den cremede konsistens, som vi kender det fra “almindelig is”. For at opnå den konsistens laver vi is i ismaskinen og spiser den med det samme (altså uden at fryse den). Så får vi den lækreste, cremede is.

   Svar
  • De er fra sidste år fra en shop, der hed Kageting eller lign. Men de har dem vist desværre ikke længere. Panduro Hobby eller Søstrene grenes er gode bud…

   Svar
   • Jeg søgte også is forme men syntes Kageting var meget dyr. Jeg har fundet nogle med 4 hjerter og 50 pinde for 130 kr. hos copenhagencakeshop.
    Har lige været i Helsesam ved Torvehallerne og fik af vide at Stevia dråber med smag ikke forhandles mere. Er det noget du/andre har hørt noget om.
    Nyd turen i Tivoli, har lige været forbi, varmt og mange mennesker, men utrolig smukt og dejligt

    Svar
    • Jeg har købt nogen som minder om på bagebixen.dk :) de er dog ikke så gode til flydende ismasser, så ren flødeis er ikke muligt.

     Svar
 3. Haha. Vi har årskort til Legoland og det hitter helt vildt. Mine børn er 1,5 år og 5 år. Vi skal afsted i dag. Vi har alle en fridag.. Det bare godt at komme afsted på hverdage. ?
  Gad nu også godt have dem med i Tivoli engang. Der er bare lidt langt ?

  Svar