After Eight-ispinde


After Eight ispinde er bare altid en god idé!

Jeg kan bare virkelig godt lide After Eight-is. Og mintchokolade. Og sådan cirka alting med mint. Og chokolade. Og selvom min familie råwer LAKRIDS-IS, hver gang jeg spørger, hvilken is jeg skal lave, så overhører jeg dem ind og imellem og laver After Eight-ispinde.

Flere ispinde-opskrifter her: 10 sundere ispinde

Når ungerne får fri fra skole i dag, er det tid til den årlige Tivolitur. Vi besøger Tivoli nogle gange om året, men én gang her om sommeren tager vi den store tur med turpas og det hele. Og ungerne elsker det selvfølgelig.

Normalt synes jeg den slags forlystelsesparker er rædsomme, men lige Tivoli synes jeg faktisk er hyggelig også. Eller også er det, fordi ungerne endelig er blevet store nok til at prøve nogle lidt mere spændende ting. Den gamle rutchebane er hovedattraktionen for dem. Eller var i hvert fald sidste år. Og så elsker jeg, at Den Flyvende Kuffert stadig hitter. Jeg synes, den er så superfin.

Så ikke meget arbejde for mig i dag, kan du nok regne ud.

After Eight ispinde - sukkerfri og børnevenlige. Opskrift her: Madbanditten.dk

After Eight-ispinde

Føj til favoritter Udskriv Pin
16
|
6 t

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk æggeblommer og SukrinMelis lyst og luftigt. Pisk fløden let sammen med vanilje og pebermyntedråber i en anden skål. Vend forsigtigt æggemassen ned i den piskede fløde.
 • Fordel flødemassen i isformene og frys dem i 5-6 timer eller natten over.
 • Smelt chokoladen i vandbad. Hæld eller smør chokoladen over de frosne ispinde eller lad chokoladen dryppe over i tynde stråler. Det ser så fint ud.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
After Eight ispinde - sukkerfri og børnevenlige. Opskrift her: Madbanditten.dk

Du har måske lidt chokolade i overskud.

Det ved du nok godt, hvad du kan gøre med, men hvis du skulle være i tvivl, så er der altid gode idéer at hente her LÆKKERIER

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “After Eight-ispinde”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg har ikke haft problemer med hverken lakrids, rabarber eller bounty isen når jeg blot frøs den. Jeg har ingen ismaskine. Er dog lidt tilbageholdende med chokoladestykker i isen, tænker mig det faldet til bunden og ikke bliver fordelt.

  Svar
 2. Hej Jane, krystalliserer flødeisen ikke? Det synes jeg at få skreget ørerne fulde af, når man ikke har ismaskine?

  Svar
  • Jo lidt men is uden sukker får i det hele taget ikke den cremede konsistens, som vi kender det fra “almindelig is”. For at opnå den konsistens laver vi is i ismaskinen og spiser den med det samme (altså uden at fryse den). Så får vi den lækreste, cremede is.

   Svar
  • De er fra sidste år fra en shop, der hed Kageting eller lign. Men de har dem vist desværre ikke længere. Panduro Hobby eller Søstrene grenes er gode bud…

   Svar
   • Jeg søgte også is forme men syntes Kageting var meget dyr. Jeg har fundet nogle med 4 hjerter og 50 pinde for 130 kr. hos copenhagencakeshop.
    Har lige været i Helsesam ved Torvehallerne og fik af vide at Stevia dråber med smag ikke forhandles mere. Er det noget du/andre har hørt noget om.
    Nyd turen i Tivoli, har lige været forbi, varmt og mange mennesker, men utrolig smukt og dejligt

    Svar
    • Jeg har købt nogen som minder om på bagebixen.dk :) de er dog ikke så gode til flydende ismasser, så ren flødeis er ikke muligt.

     Svar
 3. Haha. Vi har årskort til Legoland og det hitter helt vildt. Mine børn er 1,5 år og 5 år. Vi skal afsted i dag. Vi har alle en fridag.. Det bare godt at komme afsted på hverdage. ?
  Gad nu også godt have dem med i Tivoli engang. Der er bare lidt langt ?

  Svar