After Eight is


After eight is, lyder det ikke lækkert? Det er det virkelig også. Skøn forening af flødeis, pebermynte og stykker af mørk chokolade.

Vaniljeis med After Eight smag er en dejlig dessert, også til gæster. Og selvom flødeis kan være lidt tungt, så er der et eller andet med smagen af pebermynte og chokolade, der letter den lidt og gør den frisk og lækker.

After Eight is sukkerfri opskrift

Udstyr

  • 1 ismaskine eller fryseren

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer og SukrinMelis godt.
  • Pisk fløden let med vanilje i en skål og vend æggemassen i vaniljefløden.

Uden ismaskine

  • Her skal du piske fløden lidt stivere, end ved brug af ismaskinen.
  • Bland herefter pebermyntedråber, finthakket mynte og finthakket chokolade i isen og hæld isen i en form og luk den godt til.
  • Rør jævnligt i isen eller lad være, så bliver isen til parfait.

På ismaskine

  • Vend pebermyntedråber og finthakket mynte med iscremen.
  • Kom iscremen i ismaskine og kør, til den er dejlig cremet.
  • Tilsæt nu finthakket chokolade og server den med det samme eller opbevar iden i en lukket beholder i fryseren til en anden god gang.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Denne her After Eight is er lavet med min vaniljeis / basisopskrift på hjemmelavet is. Den er faktisk fra min bog MÆT & SLANK – med LCHF og deri kommer jeg også med flere bud på, hvordan du kan variere din hjemmelavede is (læs med under opskriften, så giver jeg også lidt fif der).

Lav After Eight isen på ismaskine eller i fryseren

Jeg har brugt en ismaskine til denne opskrift. Jeg plejer at lade den køre, indtil den har konsistens som en slags softice.

Du kan også sagtenslave den i fryseren. Kom den i fx en rugbrødsform og kom den på frys. Rør evt. i den ca. hver 20. minut for at den ikke krystalliserer. Den skal fryse ca. 3-4 timer, før den kan serveres.

Hjemmelavet is med forskellig smag

Basis isen er lavet af æggeblommer, SukrinMelis, fløde og vaniljepulver. Den smager virkelig skønt men jeg har også forsøgt mig med rigtig mange andre varianter end den klassiske vaniljeis.

Du kan sagtens tilføje både kakaopulver, lakridspulver, karamelsauce eller anden smag til basisisen. Jeg har også lavet en variant a la cookie dough med peanutbutter og finthakket chokolade, samt en rigtig voksen-is med cognac og pulverkaffe (SÅ godt!).

Du kan også lave virkelig lækre is med frugt og bær fx hindbær, jordbær, banan eller anden frugt.

After Eight is sukkerfri opskrift
Foto: Columbus Leth til Mæt & Slank med LCHF

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “After Eight is”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?