Afsnit 4 ude nu


Så er det tid til podcast🎧

Der er (næsten) ingen arrige udbrud denne gang. I stedet lægger ud sobert med at fortælle om et personligt eksperiment, jeg har haft gang i her i oktober, nemlig Sober October (oktober uden alkohol) og deler, hvad jeg har lært og hvordan jeg generelt bruger den type eksperimenter til at finde ud af hvad der fungerer godt og mindre godt for mig.

Herefter svarer jeg på disse fire spørgsmål:

  • Mads spørger til det nye, spændende studie om sødemidler, der viste at visse sødemidler giver forringet blodsukkerkontrol
  • Susanne har tidligere tabt sig på en mere fedtrig Keto-kost, men oplever, at vægten nu står stille, trods at hun spiser mindre fedt.
  • Gitte spørger til, hvad hun kan gøre for at undgå løs hud i forbindelse med vægttab
  • Lise har spist LCHF i 6 år og er forundret over at cravings og sukkertrang stadig spøger i pressede perioder

Lad mig underholde dig i en lille times tid her:

Lyt til episoden her>>

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Afsnit 4 ude nu”

Skriv en kommentar