Episode 4: Sødemidler, fedt, undgå løs hud og cravings og sukkertrang


Så er det tid til podcast🎧

Der er (næsten) ingen arrige udbrud denne gang. I stedet lægger ud sobert med at fortælle om et personligt eksperiment, jeg har haft gang i her i oktober, nemlig Sober October (oktober uden alkohol) og deler, hvad jeg har lært og hvordan jeg generelt bruger den type eksperimenter til at finde ud af hvad der fungerer godt og mindre godt for mig.

Herefter svarer jeg på disse fire spørgsmål:

  • Mads spørger til det nye, spændende studie om sødemidler, der viste at visse sødemidler giver forringet blodsukkerkontrol
  • Susanne har tidligere tabt sig på en mere fedtrig Keto-kost, men oplever, at vægten nu står stille, trods at hun spiser mindre fedt.
  • Gitte spørger til, hvad hun kan gøre for at undgå løs hud i forbindelse med vægttab
  • Lise har spist LCHF i 6 år og er forundret over at cravings og sukkertrang stadig spøger i pressede perioder

Lad mig underholde dig i en lille times tid her:

Lyt til episoden her>>

Jane fortæller om et nyt studie om sødemidler og blodsukker, fedtindtag ved vægttab, løs hud og cravings/sukkertrang trods mange år på LCHF. Lyt NU!

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Episode 4: Sødemidler, fedt, undgå løs hud og cravings og sukkertrang”

Skriv en kommentar