Halloumi pizza


Hvad siger du? Har du lyst til halloumi pizza til frokost? Jamen, så skidt da….

Et styks lækker frokostpizza coming up!

Halloumi pizza - pizzabund af ost og æggehvide

Halloumi pizza

Føj til favoritter Udskriv Pin
Ægte LCHF pizza – et alternativ til blomkålspizza
2 små
|
20 minutter

Ingredienser

 • 100 g halloumi/grillost revet
 • 1 æg
 • 1-2 æggehvider (eller 1 æg mere vil sikkert give samme resultat)
 • 1/4 dl fløde
 • 5-6 tsk loppefrøskaller

Sådan gør du

 • Ingredienserne blandes i en skål og hviler i 10 minutters tid. Imens opvarmer du ovnen til 250 grader.
 • Når dejen er blevet lidt fast og fedtet i det, kan du hælde to store gryderskeer dej ud på en bageplade og klatte dem ud med en dejskraber.
 • Bag dem i ovnen i 10 minutter til de er gyldne. Så har du to pizzabunde klar til fyld.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Når den står på LCHF pizza her i huset, kommer foodprocessoren frem, og så bliver der lavet blomkålspizza, og det er jo virkelig godt (men det sviner jo, og der er en pæn del opvask inkluderet). Men pizzabunden i dag er helt uden blomkål.

Til gengæld er basen lavet af halloumiost. Halloumi er en cypriotisk ost, som smager fortrinligt i mange forskellige sammenhænge. Og nu altså også i pizza. Jeg justerede en lillesmule i opskriften og lavede denne variant:

Halloumi pizzabund

10 min. i ovnen ved 250 grader, og så har du sådan to pizzabunde. I modsætning til blomkålsbundene hænger disse bunde rigtig godt sammen. Og den helt store fordel: De kan fryses! Så du kan lave en portion pizzabunde i weekenden og proppe dem i fryseren, og så kan du lave lynpizza i løbet af ugen. Det, synes jeg, er smart!

Bundene fyldes med dit yndlingsfyld. Min blev helt simpel i dag, men dog velsmagende. God tomatsauce med masser af hvidløg og blendet basilikum og en rest, jeg havde af en frisk mozzarellaost.

Ind i ovnen igen, indtil osten er smeltet. Voilà, pizzafrokost. Bundene har i øvrigt forbavsende lidt ostesmag til trods for at halloumien, som både indeholder får og ged, kan have god smag. Men altså ikke her.

Er der andre end mig, der synes, at denne pizza burde have en håndfuld rucola på toppen? Ja, ikke? Desværre var min rucola dårlig, så jeg måtte klare mig uden. Til gengæld fik jeg en dejlig grøn juice med basilikum, spinat, squash og ½ æble fra fejø.

I aften skal jeg teste den anden bund på ungerne. Mit bud er, at de lapper den i sig!

Halloumipizza

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

47 kommentarer til “Halloumi pizza”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. af hjertet tak og tak igen. Nyder dine opskrifter og elsker at se kiloerne rasle af (tomle up) og at du også er gået i hjertet på mine børn er bare uber!. jeg nyder at kigge i dine bøger og vælge min middag og arbejde mod mit mål om at være lettere. Og denne opskrift er bare spot on!

  Svar
 2. Lyder lækkert. Elsker dine opskrifter og inspiration. Jeg tænkte lige lidt på den grønne juice. Laver du den på en juice maskine eller i blenderen? Eller er det kun squash og æblet som ryger igennem juicerne. og hvor meget af hver bruger du ca?
  Er lidt nybegynder i de grønne juice og Smoothie. Har haft en tildens til kun at lave dem med bær. Men nu vil jeg prøve kræfter på de grønne:-)

  Mange tanker fra Sarah

  Svar
 3. Jeg prøvede denne opskrift og tænkte at 2 hele æg (altså ikke noget med at dele op og bruge hviderne) var fint nok og at grillost fra taverna kunne gå an. Som pizzabund var den ikke fantastisk….MEN som morgenmads”pandekage” var den FANTASTISK!!! Vi kalder dem cowboypandekager ?

  I weekenden prøver jeg med den “rigtige” ost og giver pizzabundene et forsøg mere ?

  Tusind tusind TUSIND tak for en morgenmad, som ikke er æg eller skyr/græsk yoghurt ?

  Svar
 4. Det ser rigtig lækkert ud, det må snart afprøves. Halloumi ost fås desuden hos de fleste arabiske eller tyrkiske grønthandlere, hvis man altså har sådan en i nabolaget. :)

  Svar
 5. Hej Jane.
  Jeg er i tvivl om vi “må” spise agurkesalat, rødbeder etc. Selvfølgelig den slags der ikke er tilsat sukker :-)
  Håber du har tid til at hjælpe mig med svar på dette spørgsmål

  Svar
 6. Hej Jane
  jeg elsker pizza og var lidt ked af at jeg ha valgt melet fra – men denne her lyder forførende og skal prøves i næste uge.
  Tak for en dejlig blog med alle de skønne lækre opskrifter
  Mvh
  Angelika

  Svar
 7. Hej Jane :-)
  Jeg er ret ny følger af din blog, men finder den meget inspirerende! I dag har jeg spist spejlægstoast til frokost og planlægger at spise denne pizza til aften. Jeg ville dog høre, om du har nogle anbefalinger/idéer til fyld? Jeg har aldrig lavet pizza og er også stadig ret ny i den her LCHF verden :-)

  Svar
 8. Hej Jane.
  Sikken skøn blog du har! Følger dig troligt, og har efterhånden også prøvet en del af dine fantastiske (og simple) opskrifter. Så sent som i dag har jeg spist denne dejlige pizza til frokost. :-)
  Jeg er stødt på HUSK ret mange gange, og gad egentlig godt vide hvilken betydning det har for opskrifterne. Håber du finder tid til et svar :-)

  Svar
  • HUSK eller loppefrøskaller er fibre, som hjælper til at binde gluten/melfrit bagværk sammen og give det mere struktur.

   Svar
 9. Hvordan ser det ud med at undvære Husk i opskriften? Kan man det? :) ejer der nemlig ikke, og kunne godt tænke mig at prøve denne pizza til aften :-D

  Svar