Halloumibund til pizza og sandwich


Denne halloumibund er et rigtig godt alternativ til den klassiske blomkålspizza. Hvad siger du? Har du lyst til halloumi pizza til frokost? Jamen, så skidt da….

Et styks lækker frokostpizza coming up! Bunden fungerer rigtig godt til både pizza og sandwich.

halloumipizza, bund af halloumi til pizza og sandwich

Halloumibund

Føj til favoritter Udskriv Pin
Pizzabund til både pizza og sandwich
3 bunde
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Ingredienserne blandes i en skål og hviler i 10 minutters tid. Imens opvarmer du ovnen til 250 grader varmluft.
 • Når dejen er blevet lidt fast og fedtet i det, kan du hælde to-tre store gryderskeer dej ud på en bageplade og klatte dem ud med en dejskraber.
 • Bag dem i ovnen i 8 minutter til de er gyldne. Så har du tre pizzabunde klar til fyld.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

LCHF pizza

Når den står på LCHF pizza her i huset, kommer foodprocessoren frem, og så bliver der lavet blomkålspizza, og det er jo virkelig godt (men det sviner jo, og der er en pæn del opvask inkluderet). Men halloumibunden til pizza i dag er helt uden blomkål.

Basen er lavet primært af halloumiost og æg. Halloumi er en cypriotisk ost, som smager fortrinligt i mange forskellige sammenhænge. Og nu altså også i pizza. Jeg justerede en lillesmule i opskriften og lavede denne variant:

Halloumi pizzabund

8 min. i ovnen ved 250 grader, og så har du sådan to pizzabunde (den skal have 10 min i almindelig ovn). I modsætning til blomkålsbundene hænger disse halloumibunde rigtig godt sammen.

Og den helt store fordel: De kan fryses! Så du kan lave en portion pizzabunde i weekenden og proppe dem i fryseren, og så kan du lave lynpizza i løbet af ugen. Det, synes jeg, er smart!

Pizza eller sandwich med dit yndlingsfyld

Bundene fyldes med dit yndlingsfyld. Min blev helt simpel i dag, men dog velsmagende. God tomatsauce med masser af hvidløg og blendet basilikum og en rest, jeg havde af en frisk mozzarellaost. Derudover kom jeg en lækker italiensk pølse på.

Ind i ovnen igen, indtil osten er smeltet. Voilà, pizzafrokost. Bundene har i øvrigt forbavsende lidt ostesmag til trods for at halloumien, som både indeholder får og ged, kan have god smag. Men altså ikke her.

Er der andre end mig, der synes, at denne pizza burde have en håndfuld rucola på toppen? Ja, ikke? Desværre var min rucola dårlig, så jeg måtte klare mig med spinat.

I aften skal jeg teste den anden bund på ungerne. Mit bud er, at de lapper den i sig! Jeg vil lave nogle flere bunde til fryseren. Som du kan se nederst, fungerer de også virkelig godt som wraps eller sandwichbrød.

Halloumi pizza og sandwich
Sandwich med halloumibund

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

47 kommentarer til “Halloumibund til pizza og sandwich”

 1. af hjertet tak og tak igen. Nyder dine opskrifter og elsker at se kiloerne rasle af (tomle up) og at du også er gået i hjertet på mine børn er bare uber!. jeg nyder at kigge i dine bøger og vælge min middag og arbejde mod mit mål om at være lettere. Og denne opskrift er bare spot on!

  Svar
 2. Lyder lækkert. Elsker dine opskrifter og inspiration. Jeg tænkte lige lidt på den grønne juice. Laver du den på en juice maskine eller i blenderen? Eller er det kun squash og æblet som ryger igennem juicerne. og hvor meget af hver bruger du ca?
  Er lidt nybegynder i de grønne juice og Smoothie. Har haft en tildens til kun at lave dem med bær. Men nu vil jeg prøve kræfter på de grønne:-)

  Mange tanker fra Sarah

  Svar
 3. Jeg prøvede denne opskrift og tænkte at 2 hele æg (altså ikke noget med at dele op og bruge hviderne) var fint nok og at grillost fra taverna kunne gå an. Som pizzabund var den ikke fantastisk….MEN som morgenmads”pandekage” var den FANTASTISK!!! Vi kalder dem cowboypandekager ?

  I weekenden prøver jeg med den “rigtige” ost og giver pizzabundene et forsøg mere ?

  Tusind tusind TUSIND tak for en morgenmad, som ikke er æg eller skyr/græsk yoghurt ?

  Svar
 4. Det ser rigtig lækkert ud, det må snart afprøves. Halloumi ost fås desuden hos de fleste arabiske eller tyrkiske grønthandlere, hvis man altså har sådan en i nabolaget. :)

  Svar
 5. Hej Jane.
  Jeg er i tvivl om vi “må” spise agurkesalat, rødbeder etc. Selvfølgelig den slags der ikke er tilsat sukker :-)
  Håber du har tid til at hjælpe mig med svar på dette spørgsmål

  Svar
 6. Hej Jane
  jeg elsker pizza og var lidt ked af at jeg ha valgt melet fra – men denne her lyder forførende og skal prøves i næste uge.
  Tak for en dejlig blog med alle de skønne lækre opskrifter
  Mvh
  Angelika

  Svar
 7. Hej Jane :-)
  Jeg er ret ny følger af din blog, men finder den meget inspirerende! I dag har jeg spist spejlægstoast til frokost og planlægger at spise denne pizza til aften. Jeg ville dog høre, om du har nogle anbefalinger/idéer til fyld? Jeg har aldrig lavet pizza og er også stadig ret ny i den her LCHF verden :-)

  Svar
 8. Hej Jane.
  Sikken skøn blog du har! Følger dig troligt, og har efterhånden også prøvet en del af dine fantastiske (og simple) opskrifter. Så sent som i dag har jeg spist denne dejlige pizza til frokost. :-)
  Jeg er stødt på HUSK ret mange gange, og gad egentlig godt vide hvilken betydning det har for opskrifterne. Håber du finder tid til et svar :-)

  Svar
  • HUSK eller loppefrøskaller er fibre, som hjælper til at binde gluten/melfrit bagværk sammen og give det mere struktur.

   Svar
 9. Hvordan ser det ud med at undvære Husk i opskriften? Kan man det? :) ejer der nemlig ikke, og kunne godt tænke mig at prøve denne pizza til aften :-D

  Svar