Æggesalat med karry i salatbåde


Æggesalat med karry i salatbåde er jo en skøn måde at få enten morgenmad eller frokost. Nem og hurtig at lave, meget mættende og ganske få kulhydrater. Vil du gerne bruge den i madpakken, laver du bare æggesalaten og pakker den i en lille boks og så pakker du nogle hjertesalatblade i en boks ved siden af. Jeg kan love dig, at dine kolleger vil kigge sultent på din madpakke.

Æggesalat med karry - opskrift på Keto morgenmad eller frokost

Æggesalat med karry i salatbåde

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Kog æggene til de er hårdkogte, ca. 8-10 minutter. Lad dem afkøle.
 • Rør mayonnaise med karrypulver og smag til med salt og peber.
 • Hak æggene groft og vend dem i karrydressingen.
 • Server i salatblade.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Æggesalat med karry

Denne opskrift på æggesalat med karry er jo også perfekt på det store kolde bord til fx påske. Men det er også et eksempel på en ret, der er nem at lave aftenen før og så spise om morgenen, hvis du har travlt og ikke vil stå og kokkere. I det hele taget er det en god vane altid at have lidt kogte æg i køleskabet. Det er en sund og god snack til den lille sult.

Kolde kogte æg rørt i en fed mayodressing med karry smager jo selvsagt skønt. Et drys karse på toppen og jeg er glad og tilfreds.

Salatbådene er jo bare ‘holdere’ til æggesalaten, så du ikke skal sidde og fedte med den. Hvis du vil have mere inspiration til frokost – også der der kan tages med – kan du se alle mine frokostopskrifter her.

Æggesalat med karry - opskrift på Keto morgenmad eller frokost

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Æggesalat med karry i salatbåde”

 1. 5 stars
  Smager dejligt, har brugt det i en bolle til madpakke. Syntes den godt må få lidt mere karry, men det er smag og behag.

  Svar
 2. Mine kolleger kigger tit misundeligt på mine madpakker når jeg f.eks. har denne skønne æggesalat med eller halve peberfrugter med smøreost, pålæg og agurk der bliver spist som rugbrødsmadder.
  En enkelt (der ikke kunne drømme om at droppe sin leverpostejmad) kigger bare underligt og synes, at det er noget mærkeligt mad jeg spiser ;-) :-D

  Svar
 3. Spiser tit æggesalat! Så nemt og hurtigt og ligetil. Og så er der altså noget med mad i salatbåde – det er sgu lidt hyggeligt.

  Svar