Æggesalat med karry i salatbåde


Æggesalat med karry i salatbåde er jo en skøn måde at få enten morgenmad eller frokost. Nem og hurtig at lave, meget mættende og ganske få kulhydrater. Vil du gerne bruge den i madpakken, laver du bare æggesalaten og pakker den i en lille boks og så pakker du nogle hjertesalatblade i en boks ved siden af. Jeg kan love dig, at dine kolleger vil kigge sultent på din madpakke.

Æggesalat med karry

Denne opskrift på æggesalat med karry er jo også perfekt på det store kolde bord til fx påske. Men det er også et eksempel på en ret, der er nem at lave aftenen før og så spise om morgenen, hvis du har travlt og ikke vil stå og kokkere. I det hele taget er det en god vane altid at have lidt kogte æg i køleskabet. Det er en sund og god snack til den lille sult.

Kolde kogte æg rørt i en fed mayodressing med karry smager jo selvsagt skønt. Et drys karse på toppen og jeg er glad og tilfreds.

Salatbådene er jo bare ‘holdere’ til æggesalaten, så du ikke skal sidde og fedte med den.

Æggesalat med karry - opskrift på Keto morgenmad eller frokost

Æggesalat med karry i salatbåde

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
20 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Kog æggene til de er hårdkogte, ca. 8-10 minutter. Lad dem afkøle.
 • Rør mayonnaise med karrypulver og smag til med salt og peber.
 • Hak æggene groft og vend dem i karrydressingen.
 • Server i salatblade.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Æggesalat med karry - opskrift på Keto morgenmad eller frokost

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Æggesalat med karry i salatbåde”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  Smager dejligt, har brugt det i en bolle til madpakke. Syntes den godt må få lidt mere karry, men det er smag og behag.

  Svar
 2. Mine kolleger kigger tit misundeligt på mine madpakker når jeg f.eks. har denne skønne æggesalat med eller halve peberfrugter med smøreost, pålæg og agurk der bliver spist som rugbrødsmadder.
  En enkelt (der ikke kunne drømme om at droppe sin leverpostejmad) kigger bare underligt og synes, at det er noget mærkeligt mad jeg spiser ;-) :-D

  Svar
 3. Spiser tit æggesalat! Så nemt og hurtigt og ligetil. Og så er der altså noget med mad i salatbåde – det er sgu lidt hyggeligt.

  Svar