Æggekage med bacon og purløg


Æggekage med bacon og purløg er jo en virkelig dejlig frokostservering og jeg kan slet ikke forstå, at jeg ikke tidligere har bragt en opskrift på noget så klassisk her på bloggen.

Æggekage med bacon og purløg - opskrift på en dejlig klassisk æggekage. Den perfekte KETO frokost.

Æggekage med bacon og purløg

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk æggene godt sammen med fløde, salt og peber.
  • Steg baconen sprød på en pande og læg det til side på køkkenrulle.
  • Behold stegefedtet på panden og hæld æggemassen på.
  • Lad æggekagen sætte sig en anelse og kom tomaterne på (tomaterne kan også serveres ved siden af i stedet).
  • Sæt panden i ovnen og bag den færdigt ved 180 grader i ca. 10 minutter.
  • Server med masser af purløg og den sprøde bacon.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Æggekage – skønt til både morgen og frokost

En æggekage kan være smart at lave i weekenden til frokost, også selvom man måske kun er to. Den smager nemlig også forrygende kold og kan bruges i madpakken eller til en hurtig morgenmad/frokost i løbet af ugen.

Selvom jeg jo arbejder hjemmefra og burde have al tid i verden til at lave mad til mig selv midt på dagen, må jeg bare konstatere, at jo bedre jeg planlægger, jo bedre spiser jeg.

You fail to plan – you plan to fail.

Måske lidt groft sat op, men der er virkelig meget at hente i planlægning.

Jeg tænker, jeg vil prøve at skrive et indlæg om, hvad jeg ‘food prepper’ i mine weekender. Måske kunne du have glæde af noget inspiration på det område.

I mellemtiden kan du nyde den lækre æggekage. Jeg har lavet den helt klassisk med bacon, tomater og purløg, men det er jo kun fantasien, der sætter grænser her.

Æggekage med bacon og purløg - opskrift på en dejlig klassisk æggekage. Den perfekte KETO frokost.
Æggekage med bacon og purløg - opskrift på en dejlig klassisk æggekage. Den perfekte KETO frokost.

Server evt. den lækre æggekage med et par skiver kernebrød eller lav en god grøn salat til.

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Æggekage med bacon og purløg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej
    Jeg laver altid æggekage ved at piske hvider for sig og vende dem i til sidst, så bliver den meget mere floffy Og lækker, det lærte jeg af min far ?
    Mvh Anne

    Svar
  2. Hej Jane, nøj det ser godt ud :o) Er det stegeflæsk du bruger istedet her for de alm. stykker bacon ? Har lige købt din KETO bog, og jeg er super glad for den. kh Betina

    Svar
    • Dejligt at høre! Og ja, jeg har brugt de der håndskårne stykker bacon. Det er så lækkert med de tykke stykker. Al slags kan selvfølgelig bruges:)

      Svar