Æggekage med laks


Denne opskrift på æggekage med laks er lavet i airfryer og er et eksempel på både hvordan du kan genbruge en rest laks fra aftenen før og også hvor nemt det er lave hurtig morgenmad i airfryeren. Den kan selvfølgelig fint laves på både pande og i ovn, men det virkede helt oplagt at bruge airfryeren, så den bare passede sig selv og jeg havde frie hænder til at lave noget andet imens.

Er du ikke til fisk/laks om morgenen, så gem denne til frokost og spis den der. Server fx en lækker, frisk kålsalat til. Det kunne fx være denne friske spidskålssalat med ærter og blåbær.

Mangler du inspiration til lækre Keto-opskrifter i din airfryer, så er denne e-bog lige noget for dig: Keto Airfryer Opskrifter

Æggekage med laks (airfryer opskrift)

Æggekage med laks

Føj til favoritter Udskriv Pin
– lavet i airfryer
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk æg med persille, salt og peber i en lille skål.
  • Læg et stykke bagepapir i bunden af airfryerens bageform.
  • Hæld æggemassen ned på bagepapiret.
  • Del den tilberedte laks med fingrene eller en gaffel og fordel den over æggemassen.
  • Giv den 7-8 minutter ved 180 grader. Spis og vær glad.

Noter

Hvis du synes, portionsstørrelsen er i underkanten, så tilføj et ekstra æg. 

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nem morgenmad med laks

Jeg bruger som regel mine rester af laks til frokost, fx i en lækker rørt laksesalat men at putte lakseresterne i en omelet eller æggekage fungerer bare super også. Når laks indfinder sig på mit morgenbord, er det oftere i form af røget laks som fx i denne ‘nordiske morgenmad’. Men langt oftere har jeg en form for skinke sammen med mine æg, må jeg indrømme.

Som du måske kan gætte ud fra den fine bordplade, er denne æggekage med laks lavet i vores spanske hus. Vi har lige holdt ferie dernede og var begavet med dejlige 20 grader og sol. Det er altså en kæmpe luksus i februar. Så dejligt lige at få lov at sætte vinteren på pause lidt.

Æggekage med laks uden mælkeprodukter

Denne opskrift på æggekage med laks er lavet uden mælkeprodukter, så har du en periode, hvor du har brug for at undlade eller skære ned i mælkeprodukterne, er denne til dig. Selv har jeg et had-kærlighedforhold til de mælkeprodukter. Jeg elsker dem højt men min krop/mave elsker dem ikke altid tilbage. Damn it!

Æggekage med laks (airfryer opskrift)

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Æggekage med laks”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?