Æggekage med grøntsager


Virkelig skøn opskrift på æggekage med grøntsager med masser af smag. Jeg elsker at give æg og æggeretter et lille pift af karry. Det højner simpelthen lige oplevelsen med mange hundrede procent.

Jeg er ret vild med krydret mad om morgenen også, men er man ikke det, er det et super tip at have i baghånden, hvis man laver æggekagen til frokost….. eller aftensmad.

Æggekage med grøntsager

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk æg med fløde, revet ost og salt og peber.
  • Opvarm smør på en mellemstor pande og rist karrypulveret heri, til det dufter.
  • Hæld æggemassen på og rod lidt rundt. Skru ned for temperaturen og lad den lige sætte sig lidt.
  • Fordel alle grøntsagerne ovenpå æggemassen og læg et grydelåg henover panden. Lad æggekagen stege færdigt under låg ved lav temperatur. det tager 7-10 minutter.
  • Drys med friske urter inden servering og evt. lidt ekstra ost, hvis der er lidt til overs. Vi delte en avokado til. En skive kernebrød ville også have været dejligt til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Æggekage med grøntsager

Vores familieliv har ændret sig en del i det sidste års tid og det er blevet mere og mere tydeligt, at vi nu bor med to teenagere. De kører deres egen rytme, vennerne er med på Facetime det meste af tiden og der skal virkelig overtalelse til hvis de skal være sammen med os to gamle.

Det er ikke nødvendigvis en udvikling, jeg er ked af. Jeg nyder at have mere voksentid og at Søren og jeg også kan finde vores egen rytme. Fx betyder det, at vi i weekenden kan sidde og hygge længe, imens vi drikker kaffe og læser avis (jaja, så gamle er vi altså) og når vi føler for det, kan vi i ro og mag lave morgenmad.

I weekenden lavede jeg denne æggekage med grøntsager til os. Søren er ikke sådan helt begejstret for alt for krydret mad tidligt på dagen, men her var vi nået et stykke op ad formiddagen og jeg slap igennem med den.

Vi skulle have haft bacon til, men vi havde ikke noget. Bacon er ellers ikke noget, vi normalt løber tør for. Jeg ved dybest set ikke, hvordan det kunne ske.

Grønne sjusser

De grønne sjusser på billedet herunder er ingefær-spirulina-shots fra Økolyst, blandet i vand. Jeg støttede deres crowdfunding-kampagne for nyligt og har nu ingefærshots i køleskabet til de næste mange måneder.

Det er ikke, fordi ingefærshots ellers normalt er noget, jeg gør mig i, men jeg elsker deres produkter, som virkelig har både sjæl og holdning. Og den slags produkter vil jeg gerne støtte.

Æggekage med grøntsager - lækker og sund morgenmad eller frokost
Æggekage med grøntsager - lækker og sund morgenmad eller frokost
Æggekage med grøntsager - lækker og sund morgenmad eller frokost

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Æggekage med grøntsager”