Æggehapser med bacon, tomat og ost


Æggehapser, æggeklapsammen eller snackæg – kært barn har mange navne. En lille nem Keto-hapser, som enten kan bruges som mellemmåltid, snack eller helt måltid.

Æggehaspser med bacon, tomat og ost

Æggehapser med bacon, tomat og ost

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
3 stk
|
10 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Fyld en lille gryde med vand og lad det koge op, skru ned for varmen og kom æggene forsigtigt i. Kog æggene i 9 minutter og overhæld dem derefter med koldt vand.
 • Lad æggene køle helt af og pil dem.
 • Steg baconen sprød på en pande.
 • Skær tomaterne i skiver.
 • Halver æggene og fordel fyldet imellem de to halvdele.
 • Haps!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Gode råvarer – gode smage

Nogle gange forbavses jeg over, hvor godt min mad smager, selvom min indsats er absolut minimal. Og det skyldes, tror jeg, at råvarerne er dødlækre. Æg smager jo godt i sig selv og ost og bacon er et helt utroligt match made in heaven. Sammen bliver det kun endnu bedre.

Men hvorfor al det besvær med at klappe æggene sammen til en lille æggehapser? Og det behøver man selvfølgelig heller ikke. Det var bare en sjov idé, der tilmed smagte superlækkert.

Et dryp Tabasco vil også klæde den, hvis man er til det.

Keto snack til den lille sult

Du kan både spise denne æggehapser til en lille snack eller du kan spise alle tre og lade dem være et hovedmåltid. Selv prøver jeg at undgå at snacke mellem måltider, men jeg har ind imellem brug for en lille proteinrig hapser, fx før træning om morgenen. Så napper jeg en enkelt og så spiser jeg et rigtigt morgenmåltid bagefter.

Vil du læse mere om Keto, snacks og mellemmåltider har jeg også en hel artikel om det her: Keto, snacks og mellemmåltider

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Æggehapser med bacon, tomat og ost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  Skønt med noget nemt og hurtigt man kan tage med som madpakke, der ikke kræver forberedelse – jeg skiftede bacon ud med roastbeef fra Føtex, der var nemt at tage med på farten 👍

  Svar
 2. 5 stjerner
  Smager super skønt👍Og hvis tomaterne er lidt smagløse, smager det godt med lidt aioli med hvidløg. 👻

  Svar
 3. Jeg elsker at du gør noget ud af selv simple opskrifter. Jeg har en meget småtspisende dreng, der som jeg selv, får en helt forkert mæthedsfølelse af pasta og lyst brød, ud over det fratager ham lysten til rigtig mad. Nu har han de sidste 14 dage spist mere low carb sammen med mig (det har vi gjort tidligere med rigtig god effekt) og endelig er han ved at spise lidt større portioner. Hovedpinen og den ondt i maven han tit har klaget over, som følge af for lidt mad er helt forsvundet, og han indrømmer selv at han kan mærke en positiv forskel.
  Vi sidder og kigger på dine opskrifter, når vi vælger hvad der skal laves og spises, og der gør det bare en verden til forskel at det ser indbydende ud. Og din nye inddeling gør det nemt over overskueligt for en 10-årig (og hans mor) at finde lækre opskrifter.

  Svar
 4. Jeg elsker dine sjove ideer.
  Det er så fedt at blive inspireret, når man ikke selv lige har det talent.
  Desuden spiser man jo også så meget med øjnene, så lidt frækt og anderledes gør bare maden mere spændene.

  Svar