Vil du gerne have en grøn start på dagen eller er du en af de heldige, der drukner i squash i øjeblikket, eller synes du slet og ret at weekenden er en glimrende anledning til at peppe den vante spejlæg/bacon op, så har jeg et virkelig lækkert forslag til dig.
Ingredienser
Sådan gør du
- Skær squashen i tynde strimler med en spiralizer eller julienneskærer.
- Skær baconen i tern og steg den sprød på en lille pande. Læg det til side et øjeblik.
- Bland squashstrimlerne med bacon og parmesan.
- Læg det i panden og lav tre fordybninger i det, som reder.
- Slå æggene ud i de tre fordybninger og drys med chiliflager, salt og friskkværnet peber.
- Sæt panden tilbage på varmepladen ved middel varme og steg til æggehviderne har sat sig og squashen er blevet lidt sprød i bunden.
- Drys evt. lidt hakket persille over ved servering.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Morgenmad til en sen start
Æg og bacon på squashnudler fungerer også godt, hvis man har en sen start i weekenden og derfor når noget, der ligner frokosttid, før man spiser.
Jeg tænker ind imellem over hvor anderledes jeg ville spise, hvis jeg ikke havde hjemmeboende børn. De er meget sådan morgenmad-frokost-aftensmad og det respekterer jeg for måltiddets skyld.
Men kunne jeg selv vælge, ville jeg nok mere være sen-morgenmad-tidlig-aftensmad-typen. Måske morgenmad ved 10-11 tiden og aftensmad ved 17-tiden. Det ville passe mig perfekt.
Det er også det måltidsmønster, jeg falder ind i, når jeg er alene i Paris. Og apropos, så er det ved at være tid til at booke næste år. Glæder mig allerede :)
Men indtil da, nyd denne dejlige grønne anretning med æg og bacon på squashnudler, hvad enten du gør det til morgen eller frokost.
Hej Jane.
Mange af dine opskrifter er med chilli.
Jeg spiser ikke chilli pga. min mundtørhed som kommer fra mecidin jeg spiser.
Er det vigtigt med chilli eller kan jeg bare undlade det.
Lone
Hej Lone
Det udelader du bare. Det er bare for at give et lille ekstra pift :)
Kære jame
Hvor er du bare inspirerende.
Og tak for det.
Sidder med en af dine bøger og får lust til at labe mange af dine skønne retter.
Men du bruher meget ost.
Hbad kan jeg erstatte alle de forsktyper ost med?
Mvh Vibeke Vibs
Hej Vibeke
Det afhænger lidt af hvilken rolle ost spiller i opskriften. Jeg har prøvet at lave forslag til erstatninger her: Keto uden mælkeprodukter
Hej !
Kan ikke finde opskrifterne de 99 kr er hævet på min konto mobilpayi
Mvh
Måske min mail var forkert
Anette bak Jørgensen
Hej Anette
Du skal skrive til support om det, så de kan undersøge det for dig (support@madbanditten.dk) og hjælpe dig med at få leveret den madplan.
Tak for endnu en rigtig god opskrift.
Jeg er gift med en mand, der normalt IKKE spiser squash, men da jeg lavede det i dag, spiste han med god appetit, og var helt vild med det. “Det må du gerne lave en anden gang” sagde han da han var færdig.
Vi lavede retten i går morges, og det var virkelig lækkert. Tak for inspirationen!
Ei, en god, og fin, idè at bruge squash på den måde…det skal prøves snart :)
Det ser lækkert ud og nemt, det må vist afprøves imorgen